Сиделя Мутлу стана абсолютна шампионка на България по тенис на маса до 15 години

Състезателите от Ардино и Момчилград разнасят славата школите в Източните Родопи

Кадетките на Спортен клуб по тенис на маса „Юнак“ отново станаха  шампиони на България до 15 години. На Държавното първенство във Варна Страхотната Сиделя Мутлу от Ардино е абсолютен шампион при 15-годишните. Тя спечели всички дисциплини- шампионка отборно, в личната надпревара, на двойки и на смесени двойки.

Тенисистките на клуб „Юнак“ – Ардино – на най-високото стъпало

Треньорът Бейхан Емин заведе 5 момичета и 1 момче, които спечелиха на този турнир 7 медала, от които 4 златни и 3 бронзови медала.

Силно играха и другите състезатели- Фунда и Иванна спечелиха бронзови медали на двойки, Сечил и Дани отпаднаха в битките за медалите в различните дисциплини., сподели за Нов живот треньорът на Спортен клуб „Юнак“-Ардино Бейхан Емин.

Да припомним, че талантливата Сиделя Мутлу наскоро игра финал при жените във Висшата лига и спечели сребро при най-възрастните.

На Държавното първенство силно се представиха и състезателите на Спортен клуб по тенис на маса „Родопи“ – Момчилград, които се класираха на 3-то място при девойките, а Мария Дечевска и Елис Сабри грабнаха бронзовите медали на двойки.

Валентина ИВАНОВА

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини