Ново видео на НЛО, потвърдено от Пентагона. Бивши пилоти излязоха с предупреждение

Пенсионирани военноморски служители излязоха със смразяващо предупреждение, че наблюденията на НЛО, които многократно са нарушавали въздушното пространство на САЩ, показват технология, която е с до 1000 години по-напреднала от използваната от Съединените щати.

Кадри, публикувани миналата седмица, потвърдени от Пентагона като реални, изглежда показват НЛО край стелт кораб на САЩ близо до Сан Диего. Коментирайки видеото, бивш военноморски офицер каза, че показаната технология е със 100 до 1000 години по-напреднала от тази на САЩ.

"Технологията, на която бяхме свидетели с Tic-Tac, беше нещо, срещу което не бихме могли да се защитим с нашите сили по онова време", казва Шон Кахил, пенсиониран главен мастър-ет-армс на американския флот, пред Крис Куомо от CNN.

"Това, което видяхме в Tic-Tac [...] показва технология, която изпреварва арсенала ни с поне 100 до 1000 години в момента."

Миналия април скандалният инцидент „Tic -Tac“ беше един от трите видеоклипа, публикувани от Пентагона, които показват кадри с "необясними въздушни явления", заснети от пилоти на американския флот.

Най-малко шестима пилоти са се натъкнали на мистериозния обект, докато е летял над Тихия океан близо до Мексико на 14 ноември 2004 г. Начинът, по който се е движел, доведе до спекулации, че това е НЛО и той се превърна в ключово доказателство за тези, които вярват в извънземни.

Към Кахил се присъединява Кристофър Мелън, бивш заместник-помощник-министър на отбраната за разузнаването по време на президентството на Клинтън и Джордж Буш.

На въпроса за вероятността неидентифицираните летящи обекти да са извънземни, той не изключи това, като каза: "Възможно е някой да ни е намерил, преди ние да сме ги намерили".

Изтекли наскоро кадри от военноморските сили, потвърдени от Пентагона като реални, изглежда показват НЛО над стелт кораб на САЩ, преди да се гмурне под водата. Кадрите са заснети край бреговете на Калифорния през юли 2019 г. от военноморските самолети и съхранявани в бойния информационен център на USS Omaha, каза режисьорът Джереми Корбел, който е получил кадрите, в новините на NBC в понеделник.

В клипа се вижда, че сферичен обект лети над водата за няколко минути близо до Сан Диего, преди да изчезне под повърхността.

Министерството на отбраната на САЩ потвърди, че клипът наистина е записан от военноморските служители, добавяйки, че ще бъде прегледан от оперативната група за неидентифицирани въздушни явления на Пентагона. Панелът е създаден миналата година, за да „придобие представа“ за „природата и произхода“ на неидентифицирани обекти като този, който се вижда във видеото.

На въпроса защо подобни наблюдения заслужават вниманието на обществеността, Мелън каза: „Защото имаме повтарящи се нарушения на въздушното пространство на САЩ от неидентифицирани летящи обекти. Те са много способни - в някои случаи са по-способни от каквото и да било в собствения ни инвентар. Това продължава от години. Истината тепърва се очертава."

"Претърпяхме огромен провал на разузнаването и сега имаме заплаха - неизвестна заплаха, която трябва да разберем."

В допълнение към коментарите на Кахил, Мелън каза, че Съединените щати и светът са явно уязвими и че наблюденията продължават твърде дълго, преди да получат необходимото внимание от страна на длъжностните лица.

USS Omaha през 2019 г. в гранични води край бреговете на южна Калифорния (изтекла през май 2021 г.)

USS Omaha засне кръгъл обект, извършващ контролиран полет над водата за продължителен период от време, преди най-накрая да навлезе в океана. Продуцентът на разследващ филм Джеръми Корбел сподели кадрите в петък с Mystery Wire.

Може да чуе как персоналът възбудено възкликва, когато обектът прави контролирано плавно спускане в Тихия океан, преди да изчезне с плисък.

Не е дадено обяснение за сферичния обект.

Едно от изображенията изглежда е обект с форма на пирамида, докато за други се смята, че са дронове или балони. ВМС обаче ги посочва като неизвестни.

В изявление говорителят на Пентагона заяви пред Mystery Wire: „Мога да потвърдя, че посочените снимки и видеоклипове са направени от служители на флота. UAPTF включи тези инциденти в текущите си прегледи. "

Потвърждението идва седмица, след като адмирал Майкъл Гилдей, шефът на военноморските операции, призна, че няма представа откъде произхожда роякът мистериозни НЛО с форма на Tic Tac, които през юли 2019 г. застрашиха четири американски есминци.

Гилдей ръководи разследването на инцидента, при който група от така наречените "неидентифицирани въздушни явления" преследва разрушителите на разстояние до 100 морски мили от бреговете на Калифорния.

Полетните дневници разкриха, че до шест мистериозни апарата са летели около бойните кораби в близост до чувствителна зона за обучение на Нормандските острови със скорост до 40 мили в час и с по-голяма маневреност от американските военни безпилотни летателни апарати. Те не са били идентифицирани.

През февруари The Drive разкри, че военните кораби на американския флот, разположени край бреговете на Лос Анджелис, са се натъкнали на рояци мистериозни "неидентифицирани въздушни явления", които са ги преследвали с висока скорост при слаба видимост. Бившият лейтенант от американския флот Райън Грейвс лети с изтребител ​​F / A-18 край брега на Вирджиния между 2015 и 2017, и среща „маневрените“ сферични обекти, летящи в ограничено въздушно пространство близо до Вирджиния Бийч почти всеки ден от 2015 до 2017 г., каза той.

"Честно казано, притеснен съм. Знаете ли, ако това бяха тактически самолети от друга държава, които висяха там горе, това щеше да е огромен проблем", каза Грейвс за 60 минути.

Той каза, че пилотите от американския флот са виждали НЛО край бреговете на Вирджиния толкова често, че са свикнали с тях.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Не
    не се шашкайте
    5 0
    11:53, 19 май 2021
    Винаги е имало НЛО-та.Ако искаха да ни унищожат много отдавна да са го направили.И американското правителство както и други правителства знаят чудесно това.Защо сега започва да се говори за това? Защото явно имат нещо на ум и скоро ще разберем какво.Най вероятно ще искат да се въоръжават в космоса и за целта трябва да ни убедят че това е опасно за нас.Следвайте доктор Стивън Гриър.
Последни новини