Попътен вятър и сбъднати мечти пожела на абитуриентите кметът на Ардино инж. Изет Шабан

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан проведе среща с абитуриентите от СУ „Васил Левски“ – Випуск 2021. Поради пандемията от коронавирус срещата се проведе в салона на градското читалище. На нея присъстваха още председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, зам.-кмет Неджми Мюмюнходжов, началникът на отдел „Образование, спорт и култура“ Бахар Реджебов и класните ръководители на абитуриентите Кадрие Юсуфова и Мелихат Салим.
Кметът на общината инж. Изет Шабан пожела на абитуриентите попътен вятър, сбъднати мечти и успешна реализация в живота.

„Приятно ми е да бъда с Вас. Вие сте хората на утрешния ден. Правете всичко в живота си с душа и сърце, влагайте  всичко. Сигурен съм тогава, че с каквото и да се занимавате ще успеете. Надявам се, че след успешна реализация в живота, ще се завърнете и ще продължите да работите за развитието и просперитета на своя роден край“, заяви инж. Изет Шабан. Той дари на абитуриентите парична сума, с която да посрещнат част от разходите си по организацията на празничната си бална вечер, която ще се проведе на 24 май в местно заведение.

От името на абитуриентите Гюлчин Ерол и Екатерина Трифонова благодариха на кмета на общината инж. Изет Шабан и неговия екип за оказаното внимание,отношение и уважение към тях.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини