Челна катастрофа между "Мерцедеси" преди час до комплекс "Маказа", пострадалите са двама

Два "Мерцедеса" се блъскаха челно днес в рания следобед на пътя Кърджали -Момчилград в близост до комплекс "Маказа".Едната кола е шофирана от жена.Пострадали са двама мъже от другата.Автомобилите са смачкани и се е наложила намеса на Пожарната за рязане на ламарините и изваждане на ранените.Два екипа на Центъра за спешна медицинска помощ са се оказали ня мастото на катастрофата.Те са обработили пострадалите.Няма тежко ранени.

От Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали потвърдиха новината и дадоха подробности.Ето какво се казва в прессъобщението:

Поради настъпило на 10.05.2021 г. в 14.15 ч. ПТП след моста на спирка „Джебел“ в посока гр.Момчилград, временно е спряно движението на МПС в пътния участък гр.Момчилград – спирка „Джебел“. Осигурен е обходен път, както следва:

- излизащи от гр.Момчилград автомобили могат да се движат в посока гр.Кърджал и ГКПП «Маказа» - от кръговото кръстовище край бензиностация «Петрол» в посока главния път за ГКПП»Маказа» през моста край с.Градинка;

- влизащи в гр.Момчилград автомобили - могат да се движат по главния път за ГКПП »Маказа», след което да отбият през моста край с.Градинка.


 

При ПТП са пострадали двама граждани.


Георги Кулов

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Лу
    лудия Макс
    3 -1
    15:28, 10 май 2021
    Тези ще да са патрони с черни мерцедеси. Това да не ежената на Юнал Лютви?
Последни новини