P!nk ще получи приза "Икона" на музикалните награди на "Билборд"

Певицата Пинк ще бъде удостоена с приза "Икона" на предстоящата церемония за музикалните награди на сп. "Билборд", предаде ЮПИ.

Четиридесет и една годишната изпълнителка ще получи почетното отличие на 23 май, когато музикалното издание ще раздаде наградите си в театър "Майкрософт" в Лос Анджелис. Водещ на церемонията ще бъде певецът Ник Джонас, който замени Кели Кларксън.

Сред предишните носители на приза "Икона" са Гарт Брукс, Марая Кери, Джанет Джексън, Дженифър Лопес, Стиви Уондър, Принс, Селин Дион, Шер, Нийл Дайъмънд.

Освен че ще получи почетна награда като изпълнител с изключителни постижения в чартовете на "Билборд" и оставил траен отпечатък върху музиката, Пинк ще се представи и със свое изпълнение на шоуто.

Изпълнителката не е пяла на церемонията за музикалните награди на "Билборд" от пет години.

"Като малко момиче винаги съм мечтала да бъда певица и да споделям любовта си към музиката със света. За мен е чест години по-късно да получа наградата "Икона" на "Билборд", присъединявайки се към музикални идоли като Шер, Гарт Брукс, Джанет Джексън, Стиви Уондър", споделя Пинк.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини