Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан поздрави лекари, медицински сестри и здравни работници

По повод7 април - Световния ден на здраветои Деня на здравния работник, кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на общинския съвет Сезгин Байрямизпратиха поздравителен адрес до

местната Многопрофилнаболница за активно лечение, Центъра за спешна медицинска помощ – Кърджали, филиал Ардино, общопрактикуващите и дентални лекари, завеждащ здравните кабинети в общинските училища и детски градини.

„На 7 април по традиция се отбелязва професионалния празник на всички здравни работници. Празнуват го лекари, медицински сестри, фелдшери, медицински персонал и всички заети в системата на здравеопазването.

Днешният ден за разлика от други години е по особен заради пандемията от коронавируса КОВИД-19, която не подмина и община Ардино. В тези трудни моменти животът и здравето на населението на общината е поверен на Вас и вашите усилия.  Бъдете все така всеотдайни в денонощния си труд в името на най-важната ценност –човешкия живот!От името на ръководството на Община Ардино Ви поздравяваме най-сърдечно и Ви пожелаваме здраве, късмет и успешна борба с епидемията от КОВИД-19!“, се казва в поздравителния адрес.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини