12 °C

Виолета Желева за предизборната кампания и изборът, който ще трябва да направим на 4 април

Г-жо Желева, как протече според вас предизборната кампания, която е в края си и в неделя българските граждани ще трябва да направят своя избор?

- В неделя ще имаме възможност да решим каква ще бъде България през следващите 4 години. През изминалия месец се наслушахме на много обещания. Видяхме познати и непознати кандидати за Народното събрание. Чухме различни послания. Разбрахте ли ги? Повярвахте ли им? Разбира се, всеки има право на своите симпатии и предпочитания, всеки има право на личен избор. Всеки има право да реши кои са били честни с него и кои не са били. Защото по време на кампанията разбрахте какви огромни заслуги за по-добрия живот на хората са имали всички партии от управляващата групировка. Е, не показаха списъка на хората, получили по-добър живот, но те се знаят. Знае се и, че ще продължават да го имат. Такава кампания видяхме от управляващите… 

Работа, работа, работа, повтаря премиерът. А срещу нея – нищо… Коалиционните му партньори се надпреварват в приписването на заслуги. За пенсии, бизнес, екология, за всичко. Надпреварват се и партньорите в сянка – рестарт на държавата, евтини горива и лекарства. Къде бяха досега, когато държавността и парламентаризмът отстъпиха пред един човек? Къде бяха за настъплението на олигархията срещу обикновените хора? Мълчаха… Сега искат отново да са във властта, за да мълчат. Както през цялата кампания мълчат група сценаристи и водачът им – шоумен, решили, че така е най-добре, за да попаднат в следващото управление. Може би са прави… Кой знае. Това ще кажете вие, избирателите на 4 април. 

- Защо избирателите трябва да Ви гласуват доверие и да предпочетат да гласуват за БСП и с лична преференция за вас?

- Кое ще предпочетете – статуквото или промяната, идваща с БСП? През цялата кампания, както и през изминалите 4 години ние бяхме честни с вас. Не влязохме в безпринципни съглашения, не предизвикахме дори съмнения за участие в корупционни схеми, бяхме на страната на обикновените хора, борихме се за правото им на достоен живот. С част от инициативите успяхме, други бяха задушени просто така – напук. Защото идват от опозицията и биха могли да имат ефект. От това се страхуваха управляващите – да не видят хората алтернатива, да не повярват в експертния капацитет на БСП. 

С вашето доверие това ще се промени. Имаме капацитет и твърдо го заявяваме. Заявявахме го през цялата предизборна кампания. Имаме Програма за управление на страната, която ще изпълним. Ще поставим човека във фокуса на държавната политика – всички хора, във всички сфери. Ще покажем честност, прозрачност, принципност в изпълнението на това. Ще постигнем резултат, за доброто на цялото общество. Такова беше посланието в нашата кампания. Не помпозно, популистко, пригодено към едно или друго желание, а истинско. Изпълнимо С ГРИЖА ЗА ХОРАТА. За гражданите на България – вие, аз, бащите и майките ни, децата, младежите, възрастните, безработните, работещите, предприемчивите, социално слабите

Ще ни повярвате ли? Убедени сме! 4 години безвремие стигат! ПОИСКАЙТЕ ПРОМЯНА. Излезте и гласувайте на 4 април с № 4 в интегралната бюлетина. Ако желаете да подкрепите някой от кандидатите ни лично, използвайте преференция. Моята е 103.

Бъдете здрави, успех!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Още новини

Хороскоп за 12.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Задълженията ви на работното място се повишават и за нечие съжаление това не събужда ентусиазма ви. Защитете интересите си, като поискате повишение на възнаграждението. Имате шанс да го получите, предвид промените. Ще покажете щедростта си към друг, с което ще го изненадате приятно, но нали това целите.
12 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Тактично ще се намесите там, където считате, че е наложително, разчиствайки пътя за развитие на идеите ви. По този начин ще покажете на когото трябва, че не търпите възражения, но деликатно, без да влизате в открит спор или конфликт. Бъдете сговорчиви и ще ви бъде по-лесно.
12 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Уверени във възможностите си излизате от пасивността, която ви беше обгърнала и поемете нещата в свои ръце. Ще покажете гъвкавост в непредвидена ситуация. Не отклонявайте покана за среща, ще ви бъде интересно и приятно. Общувайте, развличайте се, станете отново себе си.
12 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
С разбиране ще подходите към проблемите на хората около вас и ще ги подкрепите в старанията им. В много отношения се чувствате водещи и заслугата си е изцяло ваша. Стремежът ви към овладяване на повече знания ще ви обогати, като на първо място ще подобри позициите ви на работното място, а по-късно и в обществото.
12 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес се опитайте да удържате емоциите си, особено на работното място. В противен случай рискувате да си навлечете гнева на високопоставен човек. Не натоварвайте вашите близки с проблемите си. Те самите сигурно също имат свои вълнения. Имате нужда от спокойствие и уединение към края на деня.
12 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Изпълнението на служебни или семейни ангажименти може да създаде напрежение в отношенията ви с околните, но проявете търпение. Интересно запознанство или предложение ще ви накара да промените част от плановете си. Не след дълго със задоволство ще установите, че точно този човек сте търсили.
12 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Въпреки натовареността ви с проблеми ще бъдете на висота и уверено ще ги отхвърляте. Може да лансирате идеите си по отношение развитието на бизнеса и те ще се възприемат положително. Бъдете оптимисти, случващото се идва да покаже качествата ви. Любовта ви дава допълнителни сили, действайте.
12 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нямате сериозни основания да се съмнявате в лоялността на делови партньори, за това не си създавайте сами проблеми. Може би прекалено много се доверявате на непроверени сведения. Делата ви днес вървят много добре и ако не допуснете фатални грешки, днешният ден може да се окаже един от най-успешните ви напоследък.
12 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Стои пред вас въпрос, който не търпи отлагане. Ситуацията ще ви предложи избор и колкото по-бързо реагирате, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си и това ви помага да наложите вижданията си по предстоящи промени. На дамите им предстои да изживеят романтичен уикенд.
12 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Доброто ви настроение е гаранция за добре свършена работа, както и за подобряване на общия климат. До толкова влияете на околните, че би трябвало да си давате по-често сметка за това. Ще създавате повече и полезни контакти, които бихте могли да използвате за каузата си. Запомнящи се изяви за хората, чиято работа е свързана със социални ангажименти.
12 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Повярвайте в перспективата на начинанията си и не давайте ухо на съмненията. Страхът не е добър съветник, ще ви връща назад. С част от задачите ще приключите успешно още днес. Това ще ви стимулира и направи оптимисти за бъдещето ви. Любовни вълнения ще ви настроят романтично и ще търсите близостта на любимия си човек.
12 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявявате силно чувство за отговорност и с търпение, стъпка по стъпка ще се добирате до върха. Работохолизма ви е пословичен. Бъдете овладени и спокойни, и не се поддавайте на провокации. Ако това се случи опитайте се да контролирате страстите. Денят ви е динамичен и многообещаващ. Бъдете откровени и открити и ще се справите.
12 май 2021
Последни новини