32 °C

Цвета Караянчева в Жълтуша: Не сме салонни политици,всеки ден сме сред хората!

Изображение 1 от 4

  „Пъстроцветието на Жълтуша ме заля днес като вълна. С шевиците на везаното елече, с което ме дари5-годишният Борко, с багрите на ръчното плетиво от 74-годишната баба Ресме и със сгряващите усмивки на коравите родопчани от Ардинско, които всеки път ме зареждат с оптимизма си“, заяви Цвета Караянчева, водач на листата на ГЕРБ, след обиколката си в района. „Заедно с д-р Адам Персенски, кандидат за народен представител, минахме по онази малка селска улица, която общината упорито отказваше да асфалтира, защото кметът на Жълтуша е от ГЕРБ. Затова и заплатата му е по-ниска. Но това не е новина в Кърджалийско. Новина е, че държавата се намеси и асфалтира същата тази улица. А хората ценят такива жестове“ заяви тя. По време на срещите й в селото стана ясно, че е готов проектът за канализация, подготвя се водоснабдяването на Падина, предстои ремонт на пътя от Бял извор за Неделино. А паметникът на мома Жълтуша, символ на селото, вече е напълно обновенс дарение от Караянчева и д-р Персенски. “Живеем в сърцето на най-прекрасната планина и нейните обитатели заслужават по-високи доходи, по-добри условия на труд, модерна инфраструктура и социална закрила.  Каквото сме обещали, направили сме го. Не сме салонни политици, всеки ден сме на терен. Затова хората ни обичат, а опонентите не могат ни прекършат!“, обърна се Караянчева към местните хора.

  Три жизнеспособни предприятия в Ардинсковърнаха водачката на листата на ГЕРБ към нейната „машинна“ младост. Три фирми с различен профил на дейност, но еднакво упорити да оцелеят в условията на ковид-криза, без да съкращават работници и без да прекъсват производствения процес. Текстилната „Каро-06“ в Жълтуша,  дървообработвателната “Родопалет“ в Диамандово и мебелната „Паша лес“ в Бял извор са видимото доказателство, че реалният сектор е гръбнакът на икономиката. Те са реалният отговор на въпроса защо държавата трябва да продължи да стимулира работодателите, които са лоялни към хазната и осигуряват поминък на хората. „Не искаме привилегии, искаме стабилност и перспектива за развитие“, казаха хората. „Знам колко е трудно на местните предприемачи да са конкурентоспособни на пазара, как се печели доверието на контрагентите и какви проблеми имат фирмите в малките общини с набирането на работна ръка. Затова правителството на ГЕРБ дава рамо на професионалното образование и обвързаността на средното училище с бизнеса. Това е възможност да спре обезлюдяването на регионите и отлива на млади хора към големите градове и Европа. Този прекрасен родопски край не заслужава да бъде разпознаван по празните си къщи“, категорична бе Цвета Караянчева.

  Към жителите на Бял извор  тя се обърна с думите: „Не даваме обещания за бързо благополучие и как утре ще се събудим като Швейцария на Балканите. Ние предлагаме стабилност и развитие, стъпка по стъпка, последователно и необратимо. Работа, сигурност и перспектива.  Радвам се, че хората не губят своя оптимизъм във време на изпитания. Струва си всяко усилие за решаване на проблемите им. Защото доверието е взаимен процес“.

  Това съобщиха от местната централа на ПП ГЕРБ

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Още новини

  Хороскоп за 24.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Не пестете силите си днес. Денят е многообещаващ за вас и е едно чудесно начало на новата седмица. Интимните ви завоевания от предишните дни ви импулсират и стимулират творческите ви способности. Това ще изиграе решаваща роля в деловите ви начинания.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Безпаричието и битовите неуредици ще отстъпят място на по-ведри чувства у повечето от вас. Активно ще се включите в проект, очаквайки с приходите от него да подобрите доходите си. Всичко зависи от вас, за това няма съмнение, че ще се справите. Съпротивата на някого няма да ви откаже от намеренията ви.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Може да осъществите намеренията си, ако съчетаете действията си с тези на партньорите ви. Работата в екип ще ви носи удовлетворение и финансови придобивки. Непоколебимите ви действия, продиктувани от увереност и знания ще ви отворят врати. Връзката със семейството ви е силна и това допълнително ви мотивира.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще ви се отдава да успявате там, където други зациклят. Усърдно ще се заемете с реализацията на идеите си и скоро ще постигнете резултатите, които преследвате. С добро чувство ще се отнесете и към хората, с които работите. Служебни пътувания.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Случващото се днес ще промени хода на професионалните ви търсения. Предизвикателствата са пред вас, а вие имате нужния потенциал за да се справите. Не демонстрирайте показно самочувствието си, бъдете по-смирени, за да не провокирате конфликти и нежелани емоции. Правете така, че всички да остават доволни.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Неспокойни и действени, ще започнете деня си с важните задачи, които не търпят отлагане. Без колебание ще покажете на когото е нужно, че не желаете намеса в личния си живот, надявайки се да бъдете разбрани. По въпросите, засягащи вас ще взимате решенията си сами, разбира се няма да ви липсва подкрепата на хората, на които държите.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Не възлагайте прекалено много надежди на операции със значителен риск. Шансът днес ще дойде от съвсем неочаквана за вас посока. Бъдете готови да действате бързо и точно. Приятели са ви подготвили желана изненада. Вечерта се очертава много приятна. Попадате в нова и интересна компания.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Скорпион Ще се чувствате уморени и обхванати от апатия към света около вас. Ще се наложи да сложите на мястото им хора, които ще се опитат да ви употребят за свои цели. Любовните ви желания са засилени, за това вземете мерки да не се разочаровате.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днес сами се натоварвате с неща, които ще са ви в прекалена тежест. Смятате, че можете да се справите, но едва ли ще е толкова лесно. Не поемайте повече ангажименти, отколкото можете да свършите. Работете усилено и разчитайте и на съдействието на хората, с които работите. Успехи ще имат онези от вас, които се занимават с търговия.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Здравето ви и това на близките ви ще занимава повечето от вас. Погрижете се да не ви липсва нищо, с което да провокирате нежелани последствия. Нека финансовата ви стабилност в момента не ви подвежда. Пестете парите си. За дамите от знака се очертават делови успехи.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Време навън няма да се отрази на настроението ви и с ведрина в общуването ще приобщавате много хора към себе си. В подкрепа на работата си ще срещате разбиране и съпричастност. Усвоили сте знания и умения, действайте. Погрижете се за здравето си и не позволявайте на хронични страдания да попречат на активността ви.
  24 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Този ден ще ви донесе успешна реализация в делови план. Работите безупречно, изпипвате всичко до най-малката подробност и това ще стане повод за възхищение от страна на хората, с които работите. Обърнете подобаващо внимание и на сърдечния си партньор.
  24 юни 2021
  Последни новини