ПП "Републиканци за България" с решения за развитие на всички общини в Област Хасково

Изображение 1 от 3

    Кандидатите за народни представители от листата на ПП "Републиканци за България" за 29 МИР-Хасково предприеха предизборна обиколка в Харманли, Любимец, Свиленград и Ивайловград. Водачът на листата Радостина Циркова, областният координатор Димитър Димитров и кандидатите за народни представители Славейко Иванов, Десислав Николов, Юлияна Милева, Георги Христов, Ренета Николова, Янко Чолаков, Тенчо Иванов и Танчо Димов се срещнаха с граждани и изслушаха техните проблеми и предложения за развитието на малките населени места. Земеделските производители в Свиленград се оплакаха от трудната реализация на стоката си на нашия пазар. Републиканци за България имат ясна визия за повече български храни в публичния сектор, обясни кандидатът за депутат Димитър Димитров и допълни: “Нашата стратегия предвижда промяна в съотношението на храните, доставени от чужбина и произведените в България, като смятаме, че публичният сектор трябва да се превърне в пазар и основен канал за реализация на българските храни. Ще го направим чрез въвеждане на законови мерки, които да защитават здравето на потребителите“. Свиленградчани казаха още, че градът е изключително подходящ за каране на колело, но нямат изградена велоалея. Водачът на листата Радостина Циркова пое ангажимент да работи в тази посока и допълни, че партията предвижда всеки кмет в малките населени места да получава субсидия от минимум 10 хиляди лева, като средствата ще бъдат използвани за облагородяване според нуждите.

    Друг важен момент в пограничните райони е развитието на малкия и среден бизнес, които са гръбнакът на икономиката. Само развитието на малкия, средния и семейния бизнес може да повиши чувствително доходите и значително да подобри начина на живот на семействата и домакинствата в този район. “Възнамеряваме да предоставим повече гаранции за бизнеса и да осигурим допълнителни възможности за рисково финансиране“, казаха кандидатите за народни представители.

    В Ивайловград водачът на листата Радостина Циркова призна, че градът е един от най-любимите й. Красотата на природата, забележителностите и древната история могат да превърнат Ивайловград в желана туристическа дестинация. Заради Ковид кризата хотелиери, ресторантьори и туристически агенции са пред фалит. Затова ПП “Републиканци за България“ предвиждат в програмата си едногодишна данъчна ваканция за бранша. Следващата година ще бъде критична за оцеляването на фирмите от туризма, затова чрез данъчната ваканция ще се намалят цените на услугите и ще останат повече средства за българския бизнес. Друг проблем, който Радостина очерта е фактът, че хората от Ивайловград са без достъп до качествено здравеопазване. "Като народен представител, ще работя за изграждане на медицински център за гражданите на Ивайловград, за да не губим ценни животи при транспортиране на болни до най-близките градове по трудния маршрут", допълни тя.

    Доверете се на екипа на ПП “Републиканци за България“ на 04.04 с номер 21 в бюлетината, за да живеете в държава с правила!

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини