Германо-българската индустриално –търговска камара: Фирма „Кyashif”работи на европейско ниво,качеството е безупречно

Изображение 1 от 2

    Фирма „Kyаshif” работи на европейско ниво, качеството е безупречно. Впечатляваща е социалната политика.Това са констатациите на ръководството на Германо-българската индустриално-търговска  камара след посещението в заводите на компанията.

      В Джебел на работна визита пристигнаха главният управител на камарата д-р Митко Василев и представителят за Пловдив и почетен консул на Федерална република Германия в града под тепетата д-р Мариана Чолакова.

      Те имаха възможност да разгледат двата завода,включително новостроящият се трети,както и новия бояджийски цех и новия уникален робот за заваряване. Гостите разговаряха с собственикът на компанията и неин управител дипл.инж.Кяшиф Кяшиф и директорът на маркетинговия отдел Сибел Кяшиф, която е възпитаник на елитен германски университет.

      Интересът към „Kyаshif”в камарата е голям.Компанията се развива много динамично.Разраства се бързо и е образец за нашите членове.Идвали сме тук,но това което виждаме сега е изключително впечатляващо. Това сподели д-р Мариана Чолакова. Тя посочи,че поддържат връзка по телефона с дипл.инж.Кяшиф Кяшиф, но не е предполагала,че за кратко време компанията ще има такова развитие. Тук сме защото „Kyаshif” има традиционни връзки с германски партньори и отзивите са впечатляващи. Тук се работи в екип, по подобие на фирмите във Федералната република. Затова и резултатите са впечатляващи. В Региона няма такава компания, подчерта д-р Чолакова.

      Д-р Митко Василев посочи,  че когато стъпват в България ,немските компании носят своята организация на работа. Малко са обаче българските компании, които с въвели немската организация на производство и дисциплина. Още по малко са тези с подобна социална политика. Грижата за работниците и служителите е впечатляваща, обобщи д-р Василев.

     Сибел Кяшиф сподели информация за маркетинговата политика на компанията.

    Дипл.инж.Кяшиф Кяшиф отправи ,чрез д-р Василев покана към Управителния съвет на палатата да проведе свое заседание в Джебел. Чрез почетният консул Мариана Чолакова бе отправена покана към посланика на Федерална република Германия в София Н.Пр.Кристоф Айххорн  да посети компанията в удобно за него време.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Дипломиран дипломиран и пак и пак.какво е това.другите са недипломирани. Постоянно платена реклама, но пари няма т.е.не дава господина. При него няма климат благоприятен за работа.останалото което постоянно се пише е пълен фалш и бутафория.
      • Ив
        Иван
        0 -2
        13:23, 18 мар 2021
        Пукай се от завист ...
        Иди питай какви заплати получават ...
      • Ив
        Иван
        0 -1
        13:26, 18 мар 2021
        Няма климат, а работят 450 човека с европейски заплати, безплатна храна и транспорт , имат и лекар ,който ги преглежда безплатно .
      • Ив
        Иванчо
        0 0
        08:19, 21 мар 2021
        300 евро на месец, европейско ниво на заплата ли е!!! Балък ли си какъв си шматарок такъв.
    • 2
      Ха
      Хахаха
      0 0
      12:34, 27 мар 2021
      Кви 300 евро на месец. Човек с обща работа, бвз опит започва на 800 лв чисто. Кви глупости говориш..

    Още новини

    Последни новини