Любители на офроуда си избраха за трасе Резбарци,”изораха” пътя за гробището

Изображение 1 от 3

    Любители на офроуда си избраха за трасе улици в крайградското село”Резбарци”,като „изораха” пътя за гробището. От известно време те идват тук за да търсят силни усещания, като създават неудобства за живущите във вилите над селото, както и за неговите жители, чийто достъп до гробищният парк често е невъзможен. За това алармира нашата читателка Златка Н. Тя негодува, че черният път преминаващ през зоната със вили практически е непроходим. Издълбани са коловози с половин метър дълбочина. Пътят е разкалян и машините изхвърлят лепкава кал по стените и прозорците на къщите. Увредена е и екопътека , която води към почитания тук гроб на неизвестен лечител.

      Местните хора искат водата , която идва от две дерета и наводнява черния път да бъде „уловена” и изведена в канавка. В противен случай,чакълирането което се извършва е безсмислено.

     Любителите на офроуда не приемат забележките на местните хора.Те смятат,че са в правото си да карат където си поискат,заяви още Златка Н.

    Темата придоби популярност и в социалната мрежа "Фейсбук".Кърджалиец предлага в калта да бъдат заровени дъски с пирони,които да напукат гумите на джиповете.

      Георги Кулов

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Случаен виц

    Последни новини