Лидерът на „Републиканци за България” Цветан Цветанов идва за откриването на първия партиен офис в областта

Лидерът на „Републиканци за България”Цветан Цветанов идва в четвъртък за откриването на първия партиен офис в областта. Предвидена е среща освен със симпатизанти и с журналисти. Това съобщи за Кърджали бг вести областният координатор на формацията Илия Илиев. Илиев подчерта, че офисът няма да бъде единствен в областта. Ще има и в общините. Партийното средище в Кърджали отваря врати на бул.”България”57. При откриването ще се спазят всички противоепидемични мерки за социална дистанция.

 Илия Илиев посочи, че са приключили номинациите за листата  на партията в Девети кърджалийски многомандатен район. Предстои тя да бъде подредена и определен водачът. Както повелява учредителната декларация на „Републиканци за България” листата е съставена , както от представители на различни етноси, така и от отделните общини. ”Републиканци за България” е мултиетническа формация и това е заложено в декларацията , подчерта Илия Илиев.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Хи
    Химената
    3 -1
    20:36, 16 фев 2021
    О опази ни , Боже ! Идат гяурите ! И хвръкнаха телата !
  • 2
    Ка
    казан и картофки
    2 -1
    02:08, 17 фев 2021
    веднъж сготвих калмари на фритюрника ама графика беше пълен и не можах да го вмъкна в графика
  • 3
    13
    13
    2 0
    08:42, 17 фев 2021
    Този с пъпешовата глава излезна пълен гйонсурат. Толкова е мразен и опсуван че нормален човек не би си показал носа на вън но този нахалитет се натиска за парче от баницата.Стана американски гъзолизиц и продажник само да е във власта и да лапа парички.Не гласувайте затоя измамник .

Още новини

Последни новини