Областният съвет на ДПС-Кърджали номинира единодушно Мустафа Карадайъ за водач на листата

Областният съвет на ДПС-Кърджали номинира единодушно председателя на партията Мустафа Карадайъ за водач на кандидат-депутатската листа на Движението в 9-ти Кърджалийски многомандатен район за парламентарните избори на 4 април.Това стана на  проведеното днесразширено заседание на Областния съвет на ДПС, в което участвахазаместник-председателя на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис, председателя на ОблС на ДПС Ресми Мурад, настоящите народни представители АдленШевкед и Ерол Мехмед, кметовете на общини,председатели на Младежкото ДПС и женските дружества на партията.

Присъстващите гласуваха листа от 33 кандидати за народни представители в 45-то Народно събрание, които са подредени по азбучен ред. Тя ще бъде изпратена  на 15 февруари до Централното оперативно бюро на ДПС.

Председателят на Областния съвет на ДПС Ресми Мурад благодари за много добрата организация по време на проведените онлайн  и присъствени разширени заседания в 7-те общини на областта. Той подчерта, че очаква максимална мобилизация на местните структури на предстоящия вот през април. „Ако работим задружно и обединено, мисля, че ще се поздравим с много добър изборен резултат“,  заяви Ресми Мурад.

В своето приветствие заместник-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис отбеляза, че на предстоящите парламентарни избори синергията на партийната организация, работата на Младежките и Женските структури ще им гарантира възможно най-добрия резултат. „Времето предполага да работим  в пълна координация и в изключителна екипност“, категоричен бе заместникът на Мустафа Карадайъ.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    3,
    3,14
    1 0
    08:46, 14 фев 2021
    Много важно!!!!!
Последни новини