11 номинации за листа има в Изправи се БГ в областта, гражданските номинации са с превес

11 номинации за листа за Кърджалийския многомандатен район са постъпили до момента в местната структура на партньорската мрежа Изправи се БГ. Превес имат гражданските , а не партийните номинации. Това съобщи за Кърджали бг вести координаторът за областта Стоян Георгиев. Той припомни, че освен граждански сдружения около Изправи се БГ се обединяват и политически партии. Георгиев каза, че се приемат номинации до 14 февруари. Изпълнителният съвет ще утвърди листите и водача  за областта.

Изправи се БГ излиза пред избирателите с ясен и недвусмислен ангажимент-повишаването на доходите на българите. Екипът ни е разработил 70 мерки съвместно с лидерът Мая Манолова. Сред тях са увеличаване на минималната работна заплата на 1000 лв,а на средната работна заплата на 2000 лв. Това посочи още Стоян Георгиев.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    12
    123
    2 -1
    15:09, 6 фев 2021
    Каква е тази смешка със заплатите, а и с целият материал? Как ще стане това? Защо 1000, а не 1240 например? Явно тези са на принципа "каквото аз мога да Ви обещая, никой не може да ви го даде". Смешници. Кулов, това е за рубриката "Случаен виц" а не в новините. Подреждайте се материалите.
Последни новини