Сапунка по кърджалийски: След запознаване във Фейсбук мома праща мъжа си на гурбет, бие го, взема му парите и детето

  Истинска сапунка по кърджалийски се разигра в съдебната зала на Окръжен съд в областния център. След люта битка кърджалиецът Г.И.А.  получи бащинство над сина си. Това става като финал на бурна връзка.

Нашенецът се запознал с изгората си Н.Х.Е.във Фейсбук. Заживели на съпружески начала. Младата дама отказала да сключат граждански брак, но вдигнали голяма сватба, която заснели и показвали на познати.

 Кърджалийката заченала и изпратила половинката си на гурбет в Западна Европа. Непрекъснато го врънкала за пари, като казвала, че са нужни за очакваното дете.

  Нашенката напуснала жилището на партньора си, където живеела със свекърва си и взела апартамент под наем. Там направили детска стая,която кърджалиецът боядисал,а майка му обзавела.

За благодарност нашенката го удряла и ругаела. Непрекъснато настоявала той да носи пари и още пари.

  Когато детето станало на 10 месеца настъпил разрив. Оказало се, че докато партньорът е в чужбина майката е записала в Община Кърджали детето с баща неизвестен. Отказала то да бъде припознато от доскорошният й партньор.

Той от своя страна завел дело, което спечелил. Съдът го припознал за баща след ДНК тест. Той обаче присъдил детето на майката, като дал възможност на бащата да го вижда два пъти в месеца.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини