Екатерина Захариева: Решението да бъде изпратен в затвора Навални е напълно неприемливо

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева определи в Туитър решението да бъде изпратен в затвора Алексей Навални като напълно неприемливо.

Решението да бъде изпратен в затвора Навални, след като беше лекуван в чужбина след опит за отравяне, е напълно неприемливо, заявява Захариева в Туитър. Призоваваме решенията на Европейския съд по правата на човека да бъдат уважавани, правото на справедлив процес е основно човешко право, което е неоспоримо, посочва външният ни министър.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ве
    Вера
    3 0
    09:43, 3 фев 2021
    Но кой е всъщност Алексей Навални – човекът, за който западните медии най-вече не спират възторжено да пишат и говорят, представяйки го като най-голямата надежда за „демократизирането“ на Русия?
    Истината е, че точно този „герой“ няма нищо общо с демократичните ценности, които денонощно ни внушават и родни медии. Навални е краен националист и най-активен участник във всеки митинг, организиран от фашистки организации, каквито се срещат и в демократична Русия. През 2007 г. той е изключен от една от опозиционните партии на тази страна – либералната „Яблоко“ заради расистки обиди. В чешката медия «Časopis argument» се появи интересна публикация на Едуард Хмелар, в която той цитира неговата бивша сътрудничка Ангелина Тараева. Тя е напълно убедена, че възгледите му са близки до нацизма. „Смятам Алексей Навални за най-опасния човек в Русия – споделя Ангелина. – Не е нужно да бъдете гений, за да разберете, че най-ужасното нещо, което може да се случи у нас, би било възкачването на националистите на власт.“
    Западът се нуждае от Навални, защото в него вижда някакъв шанс да отстрани Владимир Путин от власт. Поради това американците отдавна работят с него – консултират го, платиха му обучение в Йелския университет. А сега са активирали невероятни медийни ресурси, за да внушат на тълпата какво огромно значение и влияние ще има той на руската политическа сцена.
  • 2
    Св
    свидетел
    2 0
    12:15, 3 фев 2021
    коя е Захариева та да се бърка в решението на съда в Русия
    • 3,
      3,14
      1 0
      12:27, 3 фев 2021
      Тя е една от ПКП на Вожда!От много време тази смърди на "РУСА"ПП!
Последни новини