Импровизирано събрание на съседи в Бленика: Искаме асфалт и осветление!

    Искаме асфалт и осветление. Ще сезираме държавните институции, че през 21 век селото ни е без асфалт и осветление. В момента газим кал и киша,  вечер е невъзможно да се предвиждаме поради липса на осветление. Ще изпратим до президент, премиер и председател на парламента снимки и клипове за ситуацията в селото ни. Това написа до сайта Кърджали бг вести Бирсен М.,от с.Бленика,община Кърджали след импровизирано събрание на съседи.

    Селото е малко. Има едва 193 постоянни жители, но  хората в него искат да живеят в нормални условия. Те настояват централната улица да бъде асфалтирана, за да не газят в кишата през зимата и за да могат линейки и таксита безпрепятствено да се отзовават на повиквания.

      Исках да закарам детето си на преглед. Таксито отказа да влезе в селото заради дълбоките коловози и калта. Носих го на ръце до края на Бленика, за да стигна до таксито,разказва Бирсен М.

    Тя споделя, че надеждата на съселяните е свързана с предстоящите избори. Очакваме да ни посетят политици, които не лъжат. Политици,които ще изпълнят обещанията си за асфалт и осветление. За съжаление,до сега сме се наслушали на много обещание, подчерта Бирсен М.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини