Младоци зад волана,единият обръща по таван "Мерцедес",другият бяга от местопроизшествието

20-годишен водач на „Мерцедес“ пострадал, след като загубил контрол над управлението, колата напуснала пътното платно и паднала в дере. Произшествието станало в района на село Глухар вчера. Шофьорът бил транспортиран до Спешното приемно отделение и след преглед освободен. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. Още две са пътните произшествия през вчерашния ден. В участъка от КПП „Чилик“ към Кърджали 19-годишен с „Форд“ излязъл извън платното и се блъснал в еластична ограда, след което напуснал мястото на произшествието. Полицаи го издирили след около 30 минути. Съставен е акт по ЗДвП. В еластична ограда се блъснал 42-годишен водач на „Тойота“ по пътя от село Звездел към Момчилград. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП.

Неправоспособен водач е бил установен да управлява автомобил в областния град. 53-годишен с „Мерцедес“ бил проверен в кв. „Възрожденци“ в хода на специализирана операция. Полицейските служители констатирали, че водачът е в срок на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството за управление. Сектор „Охранителна полиция“ в РУ-Кърджали извършва проверка по чл.343в, ал.3 от Наказателния кодекс.

37-годишен използвал регистрационни табели, издадени за друго моторно превозно средство, установили служители на Пътна полиция вчера около 15 часа. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство по чл.345, ал.1 от Наказателния кодекс. Сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай в РУ-Кърджали продължават работата по изясняване на случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини