Благотворителна инициатива зарадва деца, настанени в семейства на близки и роднини в Ардино

За шеста поредна година бизнесмени от Ардино зарадваха децата, настанени в семейства на близки и роднини, живеещи на територията на общината. Инициативата е на Мариана Коджаманова – дългогодишен приемен родител, която е съпричастна към съдбата на тези хора.

Семействата на близки и роднини, за разлика от приемните такива, оглеждат децата на добра воля, без да получават възнаграждения за положените грижи. Поради тази причина те печелят възхищението на Марияна Коджаманова и тя с радост организира благотворителна инициатива в края на всяка година, като предлага на местни бизнесмени да дарят от това, което произвеждат или продават.

Тази година в благотворителната инициатива се включиха Ашкън Али, собственик на магазини за обувки в Ардино и Кърджали, който за пореден път предостави на децата сами да изберат качествени обувки сред многобройните артикули. Сюлейман Исмаил от „Сузи 2010“ ЕООД  подари пижами и бельо на децата също по-избор, а Алекси Драгиев от фирма „Пепино-79“ ООД подкрепи семействата с перилни препарати.

Росен Хаджийски (Родопчанка) предложи различни артикули от цялата гама млечни продукти, които произвежда фирма „Перперикона“ ООД, а Ахмед Солак от „ АШК-МЛ“ ООД – сладки изкушения от богато заредените хранителни магазини.

Мариана Коджаманова изказва специални благодарности към дарителите, като има желае здраве, късмет и финансово благополучие.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини