Том Круз прави киностудио в бивша секретна военна база, за да завърши безопасно "Мисията невъзможна 7"

Пандемията от коронавирус и всички последствия от нея повлияха изключително негативно не само на киноиндустрията като цяло, но и на работния процес по създаване на филми. От обикновено затворената за външни очи "кухня" на снимачната площадка този път излезе не само пушек, ами и огън и жупел. По рано този месец изтече яростна разправия на Том Круз с хора от екипа му от "Мисията невъзможна 7"

На разпространения запис се чува как Том Круз крещи и обижда хора от екипа и се заговори за доброволно напускане.  Причина за това стана, че Том Круз видя двама членове на екипа, които стоят около монитора и не спазват минималното разстояние. Яростта на актьора може да се чуе на 3-минутен аудио запис. "Ако видя това отново, всички сте уволнени. Не искам извинение", се закани суперзвездата на служителите. "Хората загубиха ******** си домове, защото нашата индустрия трябваше да спре.“

След това изглежда има продължение, пише The Sun. "Първото избухване беше голямо, но ситуацията не се успокои оттогава", казва източник на английския таблоид. "Напрежението се натрупа от месеци и това беше последната капка, която преля чашата. Няколко служители напуснаха ... около петима души от екипа. След всички трудности, които е поел върху себе си, Том е на границата и в крайна сметка той отговаря.“

За да завърши снимките на филма Том Круз е започнал да строи киностудио на територията на бивша секретна военна база във Великобритания, пише Daily Mail.

В него ще може да се работи безопасно в условията на пандемията. Бившият военен обект Лонгкрос е разположен в графство Съри на 40 км западно от Лондон. Навремето той е бил конструкторско танково бюро.

Според The ​​Sun актьорът харчи милиони да приспособи бившата военна база за снимки, за да гарантира, че останалата част от продукцията ще се заснеме без проблеми, причинени от пандемията.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини