Избраха нов председател на Общинската структура на БЧК в Ардино

Бахар Реджебов, началник отдел „Образование, култура и спорт“ към Общинска администрация - Ардино е новият председател на Общинската организация на БЧК в града под Белите брези.Той бе избран единодушно на ръководния пост. Това показват обобщените резултати от проведеното неприсъствено отчетно-изборно събрание на Общинската организация на БЧК в Ардино.

В отчетния си доклад досегашният председател на Общинската структура на БЧК в Ардино инж. Мехмед Алиев отбеляза нарасналия брой на членския състав и капацитет за действие на организацията през последните четири години.Към настоящия момент общинската структура обединява седем дружества и 370 членове.В него се отбелязва и безусловната подкрепа на ръководството на община Ардино.

За първи път в съвременната история на най-голямата неправителствена организация гласуването бе осъществено дистанционно, чрез попълване на персонални бланки с отразено мнение на членовете на досега действащото общо събрание (мандат 2017-2020) и на делегатите на новоизбраното общо събрание (мандат 2021-2024). В гласуването за избора на новите ръководни състави и делегати на областното общо събрание участваха 19 делегати на новоизбраното общо събрание (мандат 2021-2024). Участниците в дистанционното гласуване приеха Насоки за дейността на организация до 2024 г. и плана за 2021 година.

От името на Областният съвет на БЧК в Кърджали, Жана Чакърова – Шукерска, директор на Секретариата на ОС на БЧК благодари на досегашния председател инж. Мехмед Алиев за достойното ръководство на общинската организация на БЧК в Ардино през последните осем години и пожелава успех на новоизбраното ръководство.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини