Доброволците от клуб "Да имаш голямо сърце не тежи" с ново ръководство

Изображение 1 от 2

    На 20.11.2020 година  доброволците на клуб на БМЧК "Да имаш голямо сърце не тежи" към ПГ "Руска  Пеева“ - Джебел проведоха своето отчетно изборно събрание, по време на което избраха новото си ръководство.

    По покана на  Ангелина Хаджиева – директор на ПГ“Руска Пеева“ Джебел на събранието, в качеството си на гости присъстваха Сезин Сезгин и Хаджер Сали – доброволки на БМЧК, участвали активно в дейности и инициативи насочени към намаляване на социалната и здравната уязвимост на младите хора през отчетния период.. Гости на събранието бяха ощеЛидия Касабова, Севдалина Берберска, Божидара Асенова и Хасие Мехмед- преподаватели и служители от учебното заведение.

    Преди началото на събранието г-жа Ангелина Хаджиева – директор на ПГ „Руска Пеева  изказа своята благодарност и гордост от възпитаниците на училището ипредстави новият наставник на клуб „Да имаш голямо сърце не тежи“ - инж. Фатме Мустафа.
    По първа точка от дневния ред думата бе дадена на доброволката Ляра Мехмед, коятопрезентира  дейностите и направленията, по които са работили доброволците на клуба през изминалата година. Много акции, кампании и  незабравими моменти, доказващи  богатата и наситена с инициативи дейност на клуба бяха цитирани в отчета и показани чрез мултимедийна презентация.

    Членовете на клуба приеха отчета, плана за работа през 2021 година и избора на новия координатор Ляра Мехмед с вдигане на делегатските си карти.

    За финал на събранието младите червенокръстци  от специалност ,, Ресторантьор”бяха подготвили изненада, приготвяйки ръчно с много любов кулинарни изкушения за всички участници.

    Това съобщиха от ОС на БЧК-Кърджали.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини