Проверяват авджии за алкохол по време на ловни излети в Ардинско и Момчилградско

42-ма ловци са били проверени в специализирана съвместна операция на полицейски служители от управленията в Момчилград и Ардино и служители на Държавните горски стопанства в събота и неделя. Операцията е била за контрол на разрешенията за лов, носене и употреба на ловно оръжие, спазване на мерките за безопасност при осъществяване на ловните излети. Няма констатирани нарушения.

 Комин на жилищен блок в кв.“Възрожденци“ в областния град се запалил около 18,30 часа на 6 ноември. Екип на пожарната служба загасил огъня, няма нанесени щети. Трима пожарникари от службата в Момчилград загасили запалени листа на улица в града на 7 ноември около 20 часа.

Екип на пожарната служба в Крумовград обезопасил пътното платно в село Вранско в района на срутване на подпорна стена и подаден сигнал за помощ на 6 ноември в 10,20 часа.

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на алкохол. Около 1 часа на 9 ноември на бул.“Христо Ботев“ в Кърджали за проверка бил спрян лек автомобил „Фиат“. Тестът за алкохол на 33-годишния водач отчел 1,50 промила. Отказал е кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини