Фондация „Хюсние Кяшиф” дари електроуреди на Инфекциозното отделение на болницата в Кърджали

    Фондация „Хюсние Кяшиф”дари електроуреди на Инфекциозното отделение на Многопрофилната болница за активно лечение „Д-рАтанас Дафовски” в Кърджали. За нуждите на отделението са предоставени климатик Daikin; ултравиолетова лампа; хладилник с фризер;  кафеавтомат  Philips. Това съобщи за Кърджали бг вести завеждащ отделението д-р Магдалена Маринова. Тя подчерта,че е установила контакт с един от основателите на фондацията дипл.инж.Кяшиф Кяшиф, собственик и управител на машиностроителната компания KYASHIF и е споделила за нуждите на работещите в отделението. При първите траншове дарения за болницата получихме консумативи, необходими за нашите пациенти. Сега решихме да създадем по-добри условия за нашите екипи, които работят в много тежки условия, подчерта д-р Маринова.

     На нуждите на Инфекциозното отделение се отзовава фондация „Хюсние Кяшиф", която закупува необходимите електроуреди. В договора със здравното заведение е отбелязано, че дарението е направено за „нормалното  протичане на тежкия работен процес”. Фондацията прави дарение и на хирургическото отделение.То се състои от 50 електронни термометъра Термакс.

      Управителят на фондация „Хюсние Кяшиф” Сибел Кяшиф, подчертава,че приоритет са талантливите деца, но се подкрепят проекти и инициативи,  свързани със социални и здравни институции. За „Нов живот” Сибел Кяшиф отбелязва: ”Това което притежаваме, предполага задължения!”

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      За
      Запознат
      1 0
      10:06, 6 ное 2020
      А къде е т. каракостова бивш член на борда на болницата, съветничка МОРАЛНО НЕ ЛЕГИТИМНА и др. още двама
    • 2
      Ис
      Истина
      1 0
      10:20, 6 ное 2020
      А къде е и милко петров - лъжи, клевети, манипулации, интриги. Има го да краде, няма го в дарителската кампания за болницата!
    Последни новини