Задържаха пияница рецидивист зад волана, карал по тъмно в Бенковски

 50-годишен водач бил установен да управлява автомобил след употреба на алкохол, след като е бил наказван за същото деяние. Мъжът се придвижвал с лек автомобил „БМВ“ и бил проверен на 30 октомври около 23 часа в село Бенковски. Тестът за алкохол отчел 1,13 промила. При направена справка станало ясно, че водачът има влязла в сила присъда за управление на моторно превозно средства след употреба на алкохол с над 1,2 промила. Група „Охранителна полиция“ в РУ-Кирково работи по случая с оглед на чл.345б, ал.2 от Наказателния кодекс.

 44-годишен водач пострадал леко при пътно произшествие снощи около 23 часа до разклона за село Лясково. Мъжът се движил с лек автомобил „Рено“, загубил контрол над управлението, блъснал се в крайпътни дървета, след което колата се преобърнала по таван. Водачът бил транспортиран от екип на Центъра за спешна помощ в болницата в Кърджали и след преглед освободен. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред.

 Автобус „Сетра“ с кърджалийска регистрация се запалил в района на спирка „Джебел“ снощи в 17,45 часа. Няма пострадали. Два екипа на пожарните служби в Момчилград и Кърджали били изпратени незабавно за потушаване на огъня. Автобусът изгорял. Предполагаема причина за произшествието е късо съединение в двигателния отсек.  

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини