Млади хора от Кърджали организират кампания за набиране на средства за транспортиране на тялото на Хабибе Исмаил

Млади хора от Кърджали организират кампания за набиране на средства за транспортирането на тялото на тяхната приятелка Хабибе Исмаил.

Ето какво написа до редакцията ни нашата читателка Сабрие Мехмед: Здравейте, моля ако имате възможност да публикувате кампанията за набирането на средства за транспортирането на тленните останки от Майорка до България на нашата приятелка и близка Хабибе, която бе убита в Пегаре, Палма де Майорка където работеше и живееше от над 7 години. Днес близките и ще пристигнат в Майорка.Поддържам връзка с нейни колеги, които ще помогнат на семейството и в Майорка.

Те са организирали кампанията .

Кърджали бг вести

https://www.gofundme.com/f/help-habibes-family-get-her-home?utm_source=customer&utm_campaign=p_cp%20share-sheet&utm_medium=copy_link_all&fbclid=IwAR28kyFy2ExGEYsHV5rJBPSuY7enyFpap4-Bq7MqcYhC3P8ERUaGvGtIuNY

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Престанете с всяка втора дума публикация и т.н. Да се пише само за дпс тук е българия. Тази партия - оод - е противоконституционна и антибългарска.дело на желю желев който предаде българия. Тук избрали хасан там ибрям.какво ни интересува нас останалите. Народа от този етнос така го манипулират за да могат търтеите техни псевдолидери да трупат комисионни има ли настоящ или бивш кмет дехпутат и т.н. Без луксозни коли ,апартаменти вили хотели а стадото да им се радва и да ги избира.същото важи и за другите от тези постове.
    • Де
      Дейззи
      0 0
      08:43, 19 окт 2020
      Абсолютно!
Последни новини