Ден на кариерата в Пловдив, Kyashif ЕООД представи фирмите от региона

    На 14 октомври  за дванадесета поредна година се организира Ден на кариерата – изложение на компании, което  се проведе в Пловдивския филиал на Техническия университет-София. Водещи компании от различни браншове представиха своите стажантски програми и свободни позиции, възможностите за развитие и реализация.Те проведоха  интервюта със студентите и изнесоха презентации. 

    Изложението даде възможност на студентите да се запознаят лично с хората, които избират новите служители в компаниите, да разберат какви знания и умения са им необходими в бъдеще и да оставят автобиографии, да придобият опит, как да се държат по време на интервю и как да се представят успешно пред работодателите. 

    Със собствен щанд участва известната фирма за производство на хидравлични цилиндри Kyashif ЕООД от гр.Джебел.Интересът от страна на студентите беше засилен. Студенти от Джебел също посетиха щанда.  Все повече млади хора свързват името на компанията ни с място за развитие и успешна кариера.Това сподели за Кърджали бг вести мениджъра „Човешки ресурси” в Kyashif  ЕООД Байрие Бейтула.Тя подчерта,че студентите се интересуват предимно  от стажантски позиции за лятото, за да придобият опит по специалностите си. Всяко лято предприятието обявява стажантски позиции за период от 2 до 3 месеца- стажът е заплатен. Преди това организираме Ден на отворените врати – желаещите студенти идват на посещение – обиколна на производствените части, фирмена вечеря ,допълни    Байрие Бейтула.

    Кърджали бг вести.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини