Плеймейтките Златка Димитрова и Симона Христакова не са се били заради мъж

Новата носителка на титлата “Playmate of the Year 2009” Златка Димитрова от Бургас  и  “Мис Марица” Пловдив Симона Христакова , също участничка в тазгодишното издание на конкурса на “Playboy”, не са се спречквали, нито са си дърпали косите заради мъж, както писа вече жълтата преса. Между тях не е имало какъвто и да било конфликт по време на репетициите за конкурса, както се твърдеше от медиите. Двете горещи дами са в отлични отношения и само ден, преди финала на “Playmate of the Year 2009” бяха забелязани заедно на кафе в столичното кино “Арена”, в компанията на още едно от момичетата, красили кориците на списанието - Гергана Аролска.

За съжаление на ценителите на женските прелести, сърцата и двете плеймейтки са заети. От близо две години дамите имат сериозни връзки . Футболистът от “Байерн” Наско Курдов , гадже на Златка,  бил първият човек, който поздравил красавицата за титлата ѝ по телефона.

Противно на твърденията в жълтата преса, спечелилата вече популярност от “Бягство към победата” Златка Димитрова, е с естествен бюст, няма силикон в гърдите, нито пък други хирургически намеси по тялото си. Завършила  е “Финанси” в Бургаския свободен университет, където другата плеймейтка - Симона, в момента е студентка по “Право”.

Златка категорично отрича победата ѝ да е купена , или нагласена, както и упоритите слухове, че е преспала с шефа на конкурса, за да се добере до заветната титла.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини