14 °C

Солени глоби за шопинг-туристите от България в Одрин, ако не носят предпазни маски

Солени глоби застрашават шопинг туристите от България в Одрин, ако не носят предпазни маски.  Властите в турския град въведоха строги рестрикции срещу разпространението на COVID 19. Всички жители  и гости  на града са задължени да носят предпазните маски не само на закрито, но и на открито. Само в домовете е разрешено да не се използват. Разпореждането важи с пълна сила за посетителите на магазини и заведения. Това съобщи за Кърджали бг вести доаенът на журналистите в Одрин Мурат Саваш.
Мурад Саваш каза, че петъчният ден е бил печеливш за търговците в града. Десетки автобуси са стоварили шоппинг туристи от цяла България пред магазини и молове. Местните хора се надяват изискването да се носят предпазни маски,да не разколебае българските шопинг туристи.
Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Къ
  Кърджали сънджак
  3 -1
  11:36, 10 сеп 2020
  Какво означава шопинг? От шоп ли произлиза?
  • Цс
   цсь
   2 -3
   12:48, 10 сеп 2020
   По скоро произлиза от простак
 • 2
  Мю
  Мюмюн
  6 -3
  12:40, 10 сеп 2020
  Щом и навън ще трябва да нося маска, няма да ходя в Одрин. Да си пазарува диктатора Ердоган от тях. Няма да се задушавам с маска и да си рискувам здравето.
  • As
   Asparuh
   8 -5
   15:39, 10 сеп 2020
   Aбе вие не ходете,ние ще ходим.Като костенурка се затваряйте в черупката си...и сезадоволявайте с омраза!!!!!!!!!!
 • 3
  Гс
  гсдшппй
  9 -2
  12:47, 10 сеп 2020
  Оставете ги гладни тия не е толкова изгодно да се мъкните до Одрин ама българина е прост, Гърците умреха от глад и почнаха септември месец да се молят да им иде някой на морето
 • 4
  Де
  дедо асан
  2 -3
  16:14, 10 сеп 2020
  И глоба има и уважение има ... Там туристите сега са по зелени и са от махалите, и по бели от Кърджалийските села..
  Едните и уважават отзад отдолу, другите отгоре отпред

Още новини

Хороскоп за 22.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Поставили сте си задачи, за които ще ви е нужна повече енергия. Съсредоточете се върху по-близките си цели, дългосрочните оставете за по-късен етап. Едно запознанство може да прерасне в по-сериозна връзка. Вие сте готови за промяната, която следва и сте наясно, че тя ще ви наложи и ограничения, но няма да съжалявате.
22 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Търсете промяната, предизвикателствата поддържат духа ви силен. Работете за приключване на вече започнати задачи, като не забравяте и за домашните задължения. С приятели ще се разведрите, обменяйки мисли и енергия. В професионален план се очертават полезни срещи. Подробностите от бита също ще привлекат вниманието ви.
22 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Популярността, за която отдавна мечтаете днес ще ви навести. Стараейки се да сте сред първите ще поемете риск, за който не сте мислили преди. Не се притеснявайте, няма да ви навреди, напротив. Обещания за по-тясно обвързване ще получите или ще дадете. Те могат да имат отношение както към деловите ви задачи, така и към конкретен човек.
22 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ще продължите да се трудите с желание и ентусиазъм, имайки енергия и добро настроение. Имате конкретни планове, но все още не сте проучили възможностите как да ги реализирате. Ще споделите намеренията си с партньора и заедно ще работите за да устроите по-добре личния си живот.
22 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Природата ви е дарила с устремност и плам - комбинация, която ви дарява с изисканост и приспособимост, с късмет и ярка интелигентност. Това не са комплименти а залог за успех. Няма да е излишно, ако все пак не се главозамаете, и не забравите, че съществува едно качество наречено скромност. Положете усилия, ако трябва за да си го отгледате и съхраните, за да го имате за дълго.
22 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Наследствени имоти ще занимават мислите ви и ще ви създават повече грижи, което ще отнеме голяма част от времето ви.С вроденото си великодушие ще отхвърлите с усмивка обзелите ви съмнения към определен човек. Днес някой е приготвил чудесна изненада за вас. Не позволявайте да ви диктуват условия, които не са ви изгодни. Нуждеаете се от повече съсредоточеност и лесно ще се справите с трудностите.
22 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Устремени сте към промяна и това ви вълнува. Неудовлетворението не е добър съветник и не бива да се поддавате на влиянието му. Заемете се с дела, които ще ви накарат да се почувствате по-добре. Включете и приятелите си, като не забравяте и интимния си партньор.
22 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Действията ви карат хората около вас да ви се възхищават. Наистина успявате да подредите делата си така, че да не остане нещо, от което бихте могли да сте недоволни. В личен план се радвате на споделени чувства от страна на човека, с когото сте обвързани емоционално. Ще останете очаровани.
22 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Добронамереността ви към околните ще се възнагради. С желание ще ви помагат и напътстват, стига да не пренебрегвате нечие внимание. Любовта ще ви вдъхнови и подтикне към творчески подход в работата. Започвате нов проект, и ще се изненадата от добрия прием, на който ще се радвате.
22 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят е чудесен за вас и показателни в това отношение са радостните събития, които ще ви преследват през целия ден. Не подценявайте късмета си и отделете време за да изгладите недоразуменията с ваш близък. Със сигурност ще успеете.
22 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Очертават се забавни мигове с ваши близки. Настроени сте авантюристично, а и обстоятелствата са подходящи за целта. Имате възможности сред които можете да избирате и вие няма да се поколебаете да влезнете в ролята на онези, които решават вместо другите. Бъдете по-внимателни със здравето си и не го подлагайте на изпитания.
22 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Програмата ви за днес ще е натоварена, но приемете предизвикателствата. Бъдете старателни и с качествата, които притежавате, ще постигнете върхове. Вечерта с удоволствие ще се насладите на присъствието на човек, когото харесвате. Имате толкова неща да споделите, че нощта може и да не стигне.
22 окт 2020
Последни новини