За протест за оставка на правителството пред Областна администрация призовават кърджалийци

За протест за оставка на правителството пред Областна администрация призовават кърджалийци в социалната мрежа Фейсбук. Отправя се апел жителите на града да се съберат пред Белия кораб на 2 септември /сряда/ в 9,00 часа. Според организаторите проявата ще бъде надпартийна. В призива се отбелязва, че Кърджали е знаков областен град и не може да остане в страни от случващото се в страната. Призовава се всеки, който иска да се изкорени корупцията, да има върховенство на закона, да заяви участие.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Гр
    Гражданин
    2 0
    14:16, 30 авг 2020
    Има ли опозиция в Кж? То се видя ДПС ГЕРБ са заедно на национално ниво, а БСП в Кж се подложи на ДПС заради лични интереси на багдасара, който продаде избирателите си. Предаде кърджалийци! Къде сме? Какво правим?
  • 2
    Ан
    Ангел
    1 0
    14:51, 30 авг 2020
    Слуга на мафията и мутрите от ГЕРБ и ДПС в Кърджали е милко багдасаров и неговата безлична фигура г. кючука, който предаде избирателите на БСП и кърджалийци на ДПС за неговите частни печалбарски интереси/без пари наем общински имот, вход и изход Перперикон и т. н/
  • 3
    За
    Запознат
    2 0
    15:13, 30 авг 2020
    След покойния Божидар истинска опозиция са Даниел Делчев, който удари шамар с преференциите с около 100 повече на Багдасаров, а Назми Мюмюн с около 100 преференции повече бие председателя Г. Кючуков. На тях трябва да се доверим, както направихме на местните избори! Подкрепям на сто процента и се доверявам безусловно на Дидо и Назми Мюмюн!
  • 4
    Си
    СИГУРНА
    1 0
    15:36, 30 авг 2020
    Багдасарче, как мен не ме покани на плажния волейбол в гр. Бяла, а ти се отплащаше за съветник с тя... то си сезон есен, която беше в....... До кога ще заблуждаваш нас кърджалийци?
  • 5
    Тр
    трезво мислещ
    2 0
    17:35, 30 авг 2020
    15.36 Браво! Знаехме, че е женкар, с учителки,хора и кючеци, не знаехме с държавни пари и партийни машинации купува и...... със секретарка. Браво човека лятото, работи сезон Есен и извън града с нашите пари. Може би..... защото до сега 30 г няма спечелен ИЗБОР!
  • 6
    Бо
    Боян
    2 0
    21:27, 30 авг 2020
    Дано е надпартиен протеста, защото с багдасра и другите комунета менте опозиция ще приключи бързо и ще отврати хората. Ако присъстват партийни лидери, да не се допускат до микрофона.

Още новини

Последни новини