13 °C

За протест за оставка на правителството пред Областна администрация призовават кърджалийци

За протест за оставка на правителството пред Областна администрация призовават кърджалийци в социалната мрежа Фейсбук. Отправя се апел жителите на града да се съберат пред Белия кораб на 2 септември /сряда/ в 9,00 часа. Според организаторите проявата ще бъде надпартийна. В призива се отбелязва, че Кърджали е знаков областен град и не може да остане в страни от случващото се в страната. Призовава се всеки, който иска да се изкорени корупцията, да има върховенство на закона, да заяви участие.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Гр
  Гражданин
  2 0
  14:16, 30 авг 2020
  Има ли опозиция в Кж? То се видя ДПС ГЕРБ са заедно на национално ниво, а БСП в Кж се подложи на ДПС заради лични интереси на багдасара, който продаде избирателите си. Предаде кърджалийци! Къде сме? Какво правим?
 • 2
  Ан
  Ангел
  1 0
  14:51, 30 авг 2020
  Слуга на мафията и мутрите от ГЕРБ и ДПС в Кърджали е милко багдасаров и неговата безлична фигура г. кючука, който предаде избирателите на БСП и кърджалийци на ДПС за неговите частни печалбарски интереси/без пари наем общински имот, вход и изход Перперикон и т. н/
 • 3
  За
  Запознат
  2 0
  15:13, 30 авг 2020
  След покойния Божидар истинска опозиция са Даниел Делчев, който удари шамар с преференциите с около 100 повече на Багдасаров, а Назми Мюмюн с около 100 преференции повече бие председателя Г. Кючуков. На тях трябва да се доверим, както направихме на местните избори! Подкрепям на сто процента и се доверявам безусловно на Дидо и Назми Мюмюн!
 • 4
  Си
  СИГУРНА
  1 0
  15:36, 30 авг 2020
  Багдасарче, как мен не ме покани на плажния волейбол в гр. Бяла, а ти се отплащаше за съветник с тя... то си сезон есен, която беше в....... До кога ще заблуждаваш нас кърджалийци?
 • 5
  Тр
  трезво мислещ
  2 0
  17:35, 30 авг 2020
  15.36 Браво! Знаехме, че е женкар, с учителки,хора и кючеци, не знаехме с държавни пари и партийни машинации купува и...... със секретарка. Браво човека лятото, работи сезон Есен и извън града с нашите пари. Може би..... защото до сега 30 г няма спечелен ИЗБОР!
 • 6
  Бо
  Боян
  2 0
  21:27, 30 авг 2020
  Дано е надпартиен протеста, защото с багдасра и другите комунета менте опозиция ще приключи бързо и ще отврати хората. Ако присъстват партийни лидери, да не се допускат до микрофона.

Хороскоп за 24.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Обмислете положителните и отрицателните страни на въпроса, който стои за решаване пред вас днес, за да се предпазите от грешки. Ще бъдете успешни, ако не игнорирате разума от сърцето си и им отдавате еднакво значение. Общуването с приветливи и позитивно мислещи хора ще ви бъде полезно и ще ви се отрази тонизиращо.
24 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Телец Обхванати сте от ентусиазъм и това неминуемо ще доведе до промени. Ако се вслушате в съветите на ценен за вас човек и ги приложите в бизнеса, ще регистрирате сполука. Ако прекарвате почивката си на море бъдете внимателни с подводните спортове.
24 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате най-разнообразни планове за този ден, но твърде вероятно е да се окаже че трябва да се заемете с нещо, което не е влизало в сметките ви. Въпреки това го направете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор, предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате.
24 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще посветите по-голямата част от времето си на реализацията на делова задача. Обмислено и разумно пристъпвате към работата си, друго не би могло и да бъде за вас, за това ще се доближите до успеха. Търсещите нов път ще проучват възможностите за образование или работа в чужбина.
24 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще работите самостоятелно, влагайки творчески заряд и амбиция за изява. Без да отхвърляте чуждите идеи ще търсите най-доброто, което да приложите в работата си. Така ще си осигурите по-добри бъдещи проекти, а от там и финансова осигуреност. Вслушвайте се в съветите на специалисти за здравословните си неразположения.
24 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Полезните ви контакти ще благоприятстват задачите, с които се захващате днес. Когато сте в позиция на зависими от някого знаете как да се държите, но не променяйте отношението си към него при промяна на обстоятелствата. С ентусиазъм ще градите планове за общото ви бъдеще с партньора, вдъхновени от вниманието му към вас.
24 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Очаква ви спокоен неделен ден. Делата ви ще вървят така, както сте ги планирали. Вечерта е възможно да се отдадете на развлечения. Среща със стари приятели ще ви развесели и настрои позитивно за предстоящата седмица. Имате нужда от повече разнообразие, затова помислете какво можете да направите по въпроса.
24 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изпълнени сте с добри очаквания от предстояща сделка и ще подчините времето на деловите си ангажименти. Натовареността ще изостри чувствителността ви и са възможни конфликти. Владейте се, за да не провалите настроението, не само своето, но и на околните. Пътуващите ще изпълнят програмата си, стига да са внимателни, ако шофират.
24 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Без да се стряскате от динамичното развитие на събитията покрай вас, ще задълбочите интересите си в сферата, в която работите. Доверието, което сте изградили до тук ще благоприятства по-следващите ви стъпки, без затруднения ще се ползвате от услугите на хората около вас.
24 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Затрудненията на работното място ще ви поизнервят, но ще намерите правилните решения за тях. Не се ангажирайте с много дейности наведнъж, за да можете да мислите пълноценно, а не под въздействие на стреса. Не пренебрегвайте семейството си и обърнете внимание на личните си дела. Грижите за здравето ще ви се отразят добре, ще ви направят по-гъвкави и бодри.
24 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не се подвеждайте по чужди съвети, защото е възможно прикрити недоброжелатели да ви навредят. Вслушвайте се в собствената си интуиция и действайте съобразно нея. Имате успех сред противоположния пол. Чарът и чувството ви за хумор са неотразими. Възползвайте се.
24 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Инвестирайте в бъдещето си. Направете нужните усилия днес, за да се чувствате добре утре. От изявите ви ще зависят бъдещите ви реализации. Ползотворни контакти ще ви помогнат да определите приоритетите си, като дадете предимство на нещата, които ви носят доволство и добри доходи.
24 яну 2021
Последни новини