26 °C

За протест за оставка на правителството пред Областна администрация призовават кърджалийци

За протест за оставка на правителството пред Областна администрация призовават кърджалийци в социалната мрежа Фейсбук. Отправя се апел жителите на града да се съберат пред Белия кораб на 2 септември /сряда/ в 9,00 часа. Според организаторите проявата ще бъде надпартийна. В призива се отбелязва, че Кърджали е знаков областен град и не може да остане в страни от случващото се в страната. Призовава се всеки, който иска да се изкорени корупцията, да има върховенство на закона, да заяви участие.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Гр
  Гражданин
  2 0
  14:16, 30 авг 2020
  Има ли опозиция в Кж? То се видя ДПС ГЕРБ са заедно на национално ниво, а БСП в Кж се подложи на ДПС заради лични интереси на багдасара, който продаде избирателите си. Предаде кърджалийци! Къде сме? Какво правим?
 • 2
  Ан
  Ангел
  1 0
  14:51, 30 авг 2020
  Слуга на мафията и мутрите от ГЕРБ и ДПС в Кърджали е милко багдасаров и неговата безлична фигура г. кючука, който предаде избирателите на БСП и кърджалийци на ДПС за неговите частни печалбарски интереси/без пари наем общински имот, вход и изход Перперикон и т. н/
 • 3
  За
  Запознат
  2 0
  15:13, 30 авг 2020
  След покойния Божидар истинска опозиция са Даниел Делчев, който удари шамар с преференциите с около 100 повече на Багдасаров, а Назми Мюмюн с около 100 преференции повече бие председателя Г. Кючуков. На тях трябва да се доверим, както направихме на местните избори! Подкрепям на сто процента и се доверявам безусловно на Дидо и Назми Мюмюн!
 • 4
  Си
  СИГУРНА
  1 0
  15:36, 30 авг 2020
  Багдасарче, как мен не ме покани на плажния волейбол в гр. Бяла, а ти се отплащаше за съветник с тя... то си сезон есен, която беше в....... До кога ще заблуждаваш нас кърджалийци?
 • 5
  Тр
  трезво мислещ
  2 0
  17:35, 30 авг 2020
  15.36 Браво! Знаехме, че е женкар, с учителки,хора и кючеци, не знаехме с държавни пари и партийни машинации купува и...... със секретарка. Браво човека лятото, работи сезон Есен и извън града с нашите пари. Може би..... защото до сега 30 г няма спечелен ИЗБОР!
 • 6
  Бо
  Боян
  2 0
  21:27, 30 авг 2020
  Дано е надпартиен протеста, защото с багдасра и другите комунета менте опозиция ще приключи бързо и ще отврати хората. Ако присъстват партийни лидери, да не се допускат до микрофона.

Хороскоп за 18.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
18 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
18 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
18 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
18 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
18 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
18 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
18 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
18 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
18 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
18 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
18 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
18 сеп 2020
Последни новини