Бум на дела срещу домашно насилие в Кърджали, съпруг превръща живота на жена си в ад

Бум на дела срещу домашно насилие са регистрирани напоследък в Окръжен съд-Кърджали. Насилници обжалват решения на районните съдилища в Кърджали и Момчилград, издали  заповеди за защита.

 Нагъл съпруг в развод се обяви срещу решение на Районния съд в Момчилград,който наложил възбрана 6 м. да доближава дома ,местоработата,местата за социални контакти на жена си. Насилникът А.С.К.душил,извивал ръката,заплашвал с убийство,кълнял съпругата си пред невръстното им дете. Въпреки това настоявал да има достъп до жена си. Окръжния съд потвърди решението на момчилградските магистрати.

Заповед срещу домашно насилие е издадена и за В.А.П.,която предизвикала скандали и упражнила вербална агресия срещу дъщерята и детето на мъжа си от първия му брак.Решението е на Районния съд в Кърджали и е потвърдено от окръжните магистрати.

Пак в Кърджали издадена заповед срещу домашно насилие на роднини по сребрена линия.В.В.Б. се жалва в Кърджалийския районен съд от С.К.Б.Магистратите отсъждат насилникът да не го доближава.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини