Блъснаха немощен старец на пешеходна пътека в Кърджали, настанен е в болницата със счупен крак

76-годишен пешеходец бил блъснат вчера на кръстовището между улиците „Осми март“ и „Първи май“ в областния град. Пътното произшествие станало около 17 часа. Пострадалият бил транспортиран в Спешното приемно отделение и след преглед настанен за лечение в болницата със счупен крак. Пешеходецът пресичал на пешеходна пътека и бил ударен от лек автомобил „Шкода“, управляван от 54-годишен. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство. 24-годишен с „БМВ“ катастрофирал малко преди 9 часа вчера на главния път в района на село Патица. При движение с несъобразена скорост водачът загубил контрол над управлението, автомобилът напуснал пътното платно е се блъснал в указателна табела. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

Осветително тяло в автосервиз в Кирково се запалило и изгоряло вследствие на късо съединение. Инцидентът станал тази сутрин около 5 часа, а екип на службата в Подкова е бил изпратен на място. Петима пожарникари от РСПБЗН-Кърджали загасили горяща горска постеля в землището на село Седларци и запалени отпадъци край село Кобиляне. Небрежна работа с огън причинила пожарите, при които няма нанесени щети.

Екип на пожарната служба в Момчилград изтеглил затънала крава в микроязовир в землището на село Птичар след подаден сигнал вчера около 14,30 часа.

Проверка за неиздължени издръжки е започната в РУ-Крумовград с постановление на Районната прокуратура. 33-годишен мъж не е изплатил на малолетното си дете месечни вноски, определение със съдебно решение, като натрупаната сума е около 2600 лв. Работата по случая продължава група „Охранителна полиция“ в управлението. 

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини