С ВНС Борисов ще си кара джипката още дълго, след като сегашните прогимназисти кандидатстват в университет

Ако се свика Велико народно събрание, господин Борисов ще си кара джипката още дълго, след като сегашните прогимназисти кандидатстват за висше учебно заведение.

Това заключение прави бургаският адв. Михаил Хаджиянев след изявлението на премиера Борисов и разяснява:

"1. Ако се свика Велико народно събрание не се назначава служебно правителство.

РАБОТИ съществуващото правителство, пък било то и в оставка.

2. Ако при свикването на Велико народно събрание не се възложи то да избира правителство, такова не се избира, докато вървят заседанията на Великото народно събрание. Година, две, три-колкото трябва. Не се избира и служебно правителство.

РАБОТИ съществуващото правителство, пък било то и в оставка.

3. След разпускането на Велико народно събрание, не се назначава служебно правителство до избирането на ново Народно събрание и избирането на ново правителство.

РАБОТИ съществуващото правителство, пък било то и в оставка.

Тези три любопитни детайла показват, че г-н Борисов ще кара джипката, още дълго, след като сегашните прогимназисти кандидатстват за висше учебно заведение. Има хора, които могат да си помислят, че предложението за нова Конституция е свързано с това обстоятелство."

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Й
    й
    10 -2
    16:27, 14 авг 2020
    Ти да видиш,уж бе тиква,чел само''Винету'',а пак ги/ни изработи.
  • 2
    Хх
    Ххх
    7 -3
    16:31, 14 авг 2020
    Важното е каквото и да става да няма служебен кабинет. Арестувсните олигарси ще се измъкнат и ще има невиждано досега крадене.
  • 3
    Ко
    Консултант
    10 -6
    17:01, 14 авг 2020
    Той така си мисли,че всичко може да ни пробутва.Само,че качамака свърши,на всички трябва да е ясно.Дружината няма нужният капацитет да стори това,което е замислила,а и никой няма да го допусне.Най-добре е ,да си вземат дисагите,барабар с гарнитурата от пиарки,кумове,сватове,Паши и разпасали се побратими и да се изнасят.В страната има хора прочели много книги,умни красиви,целеустремени,независими от тулупи,които ще изведат народа от тази каша
  • 4
    Мутри вън от властта. Съд и затвор за простака премиер и шайката му. Затвор за каунската мафия седераста василев, узунджовската черна гад и къню друсания кебап за открадването на ямача. Разследване за делянчо за неговите нагли далавери в хасково. ОСТАВКА !!!
  • 5
    Му
    мутрата е тотално осрана
    4 -4
    19:44, 14 авг 2020
    Крадливият пeдераст от Банкя няма да се измъкне.
Последни новини