Фолксваген изхвърча от пътя на околовръстното на Димитровград, блъснат от Мерцедес

    На 7 август към 14:30 е станал инцидент на пътя Димитровград-Стара Загора, на околовръстното на бригадирския град.

    За инцидента ни разказа Азис, който е първи братовчед на шофьора, управлявал Фолксвагена, излетял от пътя. По думите на Азис, до катастрофата се е стигнало по вина на водача на Мерцедеса, управляван от около 30-годишен шофьор.

    Мерцедесът се е движел в крайна дясна лента на широкия път, когато внезапно решава да предприеме забранена маневра, за да обърне на 180 градуса автомобила в обратна посока. В момента, в който водачът на Мерцедеса предприема забранения от двойно непрекъсната лента завой, бива изпреварван от Фолксвагена, и го блъска странично. В резултат от сблъсъка на двете немски возила, Фолксвагена изхвърча от пътя, като преминава през двете платна за насрещно движение, където за негов късмет е нямало друго превозно средство, което да го удари.

    След катастрофата Фолксвагена е изхвърлен край пътя, като се блъска в голям камък, който пък го е предпазил да не се удари челно в дърво.

    Когато на мястото на инцидента пристигна наш екип, движението се регулираше от полицейски служители, а пристигналата на място пожарна кола измиваше пътя от следите на сблъсъка. Мерцедесът с чуждестранна регистрация беше вдигнат от Пътна помощ, и по-късно извозен от Димитровград в посока Хасково.

    За щастие няма пострадали при инцидента, и двамата шофьори са били сами в автомобилите си, по думите на Азис, и са откарани за показания в местния полицейски участък.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ав
      Автор
      2 0
      04:30, 8 авг 2020
      Май не е VW, ама както и да е.
      • Лу
        Лудия Макс
        1 0
        10:05, 8 авг 2020
        Може и да не фолскваген ,но след крашването е заприличал на ударен и ритнат голф.
    • 2
      Ки
      Кирил
      1 0
      14:10, 8 авг 2020
      Точно шаран си беше
    Последни новини