Общинските съветници в община Крумовград декларират предимно наследствени имоти

Общинските съветници в община Крумовград декларират пред Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество предимно наследствени имоти.

  Така съветничката Бахрие Мустафа  Семерджи е обявила наследствена къща с двор в Полковник Желязково, в която притежава дял от 4/6. Тя собственик и на 1/6 от къща с двор в същото село, която също е наследствена.

  Общинският съветник Бахтияр Юмер е декларирал ½ от къща с двор  и гараж в с.Горна кула. Той е наследил и ½ от склад в същото село ,както и ½ от къща с двор в Айрово.

Една шеста от апартамент в Асеновград пък е придобила по наследство общинската съветничка Елван Али.

Една втора дял от къща с двор в Крумовград е получил в наследство съветникът Иван Стойчев Мамирев. Той е наследил и ½ от вила с двор край града.

Лейла Местан е декларирала собственост върху 1/6 от къща с двор в с.Долна кула, както и дял от гараж в същото село.

 Има и съветници придобили собственост от собствените си усилия. Народният избраник заработил най-много недвижимости е  Мехмед Хасан Али. Той е декларирал ½ от къща с двор в Крумовград, 1/2 от нежилищен обект в Крумовград за 174 000 лв; 1/2 от два търговски обекта в града; 1/2 от земя и сграда за 65 000 лв. в Крумовград ; 1/2 от два апартамента в Хасково,ниви във Вранско. Съветникът има в наличност и на влог 90 000 лв. Ползва потребителски кредит.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини