Нови проблеми пред Tenet

Очакванията ни към Tenet са доста високи и не само заради актьорския състав, който включва Джон Дейвид Уошингтън, Робърт Патисън и Елизабет Дебики.

Все пак това е филм на Кристофър Нолан, който с "Генезис" (2010 г.), "Интерстелар" (2014 г.) и "Дюнкерк" (2017 г.) е доказал, че е сред най-добрите режисьори в Холивуд.

Tenet трябваше да тръгне по кината през юли, но заради пандемията премиерата му беше отложена за август. Говори се обаче, че може да се наложи още едно отлагане.

Освен отлаганията, пред филма стои и един друг проблем. Кината в Китай (един от най-големите и значими пазари) вече подновиха работа, но не всичко е както преди, разбира се.

Правителството иска да ограничи времето, което хората прекарват затворени в залите, до два часа. Проблемът е, че продължителността на Tenet надхвърля два часа и половина.

И това е проблем, защото означава, че Tenet няма да може да бъде разпространен в Китай - поне за момента, ако не бъде направено изключение. Интересното е, че това е един от най-кратките филми на Кристофър Нолан, но въпреки това не се вписва в новите правила, пише MovieWeb.

Нещата наистина се заплитат сериозно и според нас нищо чудно накрая да видим Tenet в някоя от стрийминг платформите.

Вижте тази публикация в Instagram.

Time runs out. New art for #TENET only in theaters Wednesday, August 12.

Публикация, споделена от TENET (@tenetfilm) на

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини