Петима са новозаразените с COVID 19 през последното денонощие в областта, чакат от София да съобщят за "Пневматика"

Петима са новозаразените с COVID 19 в областта. Четирима са от Кърджали и един от Джебел. Петимата са на домашно лечение.Това съобщи за Кърджали бг вести директорът на дирекция "Надзор на заразните заболявания"в Регионалната здравна инспекция  д-р Таня Беловска.
 Служителка на чейнчбюро в Кърджали на 36 години и студентка на 23 години са дали положителни проби за коронавирус при тестване в лабораторията на Многопрофилната болница за активно лечение "Д-р Атанас Дафовски".
 Безработен на 57 години и млад лекар на 30 години също са дали положителни резултати на тестовете. Медикът се е завърнал от Германия и се е изследвал по собствено желание.
  Извън Кърджали положителен резултат на тест е дал работник от Джебел.И той се е изследвал по собствено желание,каза още д-р Беловска.
 Тя отказа да съобщи данни за положителни проби в "Пневматика-Серта",където ден по рано бяха установени двама заразени, а след това бяха направени серия от тестове.Д-р Беловска посочи,че информация за медиите ще има от Националната информационна система.
 Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини