25 °C

Новият председател на Окръжен съд – Кърджали Веселина Кашикова встъпи официално в длъжност

Изображение 1 от 2

  Новоизбраният председател на Окръжен съд – Кърджали Веселина Кашиковавстъпи официално в длъжността „Административен ръководител – Председател на Окръжен съд – Кърджали“. Тя подписа акта за встъпване в присъствието на съдиите и съдебните служители при Окръжен съд – Кърджали пред председателя на Апелативен съд – Пловдив Магдалина Иванова.

  Церемонията откри досегашният председател на Окръжен съд – Кърджали Георги Милушев. Той пожела успехи на съдия Кашикова в работата й като административен ръководител.

  Председателят на Апелативен съд – Пловдив Магдалина Иванова пожела на новия председател на Окръжен съд – Кърджали Веселина Кашикова да е здрава, успешна, мъдра и да надгради с работата си постигнатото до момента.

  По време на словото си след подписване на акта по встъпване в длъжност новият председател на Окръжен съд – Кърджали Веселина Кашикова заяви: „Уверена съм, че ние – съдиите и съдебните служители на Окръжен съд – Кърджали, заедно, обединени и единни, каквито сме били винаги, ще вървим успешно и само напред, защото го можем и защото това е единственият път, който сме показали, че следваме неизменно.“

  Тя се обърна и към обществеността в Кърджали и региона,като ги увери, че делата им са в сигурните ръце на съдиите и съдебните служители от Окръжен съд – Кърджали, които са приели професията си като призвание. По думите й е чест, морален дълг и отговорност да правораздават в името на народа, отстоявайки своята независимост, но и пазейки най-висшите ценности на всяко демократично общество – справедливостта и равенството пред Закона.

  Новият председател на Окръжен съд – Кърджали Веселина Кашикова е избрана за административен ръководител след изслушване от Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет на заседание от 19 юни. Кандидатурата й е подкрепена единодушно от всички присъствали 12 членове на колегията.

  СъдияКашикова има над 30 години юридически стаж, изцяло в съдебната система. Била е последователно младши прокурор в Районна прокуратура – Момчилград, районен прокурор на Районна прокуратура – Момчилград, заместник-районен прокурор на Районна прокуратура – Кърджали, съдия в Районен съд – Кърджали, председател на Районен съд – Кърджали, съдия в Окръжен съд – Кърджали. От 2009 година е заместник-председател на Окръжен съд – Кърджали. Има най-високия ранг „съдия във ВКС и ВАС”.

  Това съобщиха от Пресслужбата на Окръжен съд-Кърджали.

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 18.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
  18 сеп 2020
  Последни новини