4 °C

ФИ.КОМ 6

Ротация в ръководството на Ротаракт клуб Кърджали, Синан Недим поема огърлицата за година

Изображение 1 от 2


  Тържествената церемония по ротация на борда в Ротаракт клуб Кърджали се състоя на 04.07.2020г. в комплекс Маказа. С настъпването на новата ротарианска година която традиционно започва от 1-ви юли се осъществи предаването на огърлицата, което символизира встъпването в длъжност на новият президент и неговият екип. С пожелания за успешна година в работата на новият президент, паст-президента на клуба Таня Пехливанова предаде огърлицата на Синан Недим.
  На събитието присъстваха приятели от Ротаракт клуба, Ротари клуб Кърджали, Ротари клуб Момчилград и Интеракт клуб Кърджали.
  При направеният отчет ротарианците си припомниха за реализираните проекти през изминалата година. Дейността им беше свързана с посещенията в дома за възрастни хора и центровете за настаняване от семеен тип. Освен че зарадваха с подаръци големите и малките, са успели да прекарат време с тях и да разнообразят ежедневието им. Участие беше взето и в ежегодната инициатива на Интеракт клуба “Купи и дари“, а с Ротаракт клубове от Египет, Индия и Турция са осъществени няколко информационни проекта.
  Припомняме, че представеният от кърджалийските ротарактори проект „Посади дърво – дари живот“ беше избран за изпълнение от клубовете в цялата страна. С тази инициатива в парк Простор бяха посадени над 1000 дръвчета, а в изпълнението взеха участие и много от жителите на град Кърджали.
  Представени бяха новите идеи за проекти които обхващат повечето от зоните на фокус на Ротари Интернешънъл. Още в началото на месец септември се очаква да бъде реализиран проект в сферата на образованието.
  Айтен Сабри

  отговорник за Ротаракт и Интеракт

  в дистрикт 2482 България

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   Ка
   Катето
   0 -6
   17:27, 6 юли 2020
   На влизане в Хасково - табела Дистрикт на Ротари,... Виж коментара

  Хороскоп за 27.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
  27 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
  27 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
  27 ное 2020
  Последни новини