Протест с искане за оставката на правителството пред сградата на МС

Протест с искане за оставката на правителството беше организиран пред Министерския съвет от Движение „Заедно“ . Според недоволните граждани страната ни е най-корумпираната в Европейския съюз. 

Корупцията по високите етажи на властта е очевидна за всички, заявиха от движение "Заедно". Те настояват за промяна на сегашната система на управление и европейски доходи и за българските граждани, обещаха да сложат край на криминалния преход у нас.

В писмо до Иван Гешев протестиращите настояват главният прокурор да започне разследване на всички сигнали за злоупотреби от страна на управляващите като в него са приложили и данни за нарушения, с които движение "Заедно" разполага.

В протеста се включиха и от "Нов пенсионерски съюз". От там обявиха, че един милион пенсионери получават пенсии в размер на 363 лева месечно и изчислиха, че с тези средства  разполагаемият им доход на ден е 12 лева и нарекоха това геноцид. Пред МС беше открит и паметник на корупцията.

Източник: БНР

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Да
    Дамян
    1 -1
    19:15, 27 юни 2020
    Лупи се уплаши,че прокуратурата ще разнищи и Кремиковци и тръгна да бута правителството.Не е ли по-лесно да отскочи до Дубай.

Случаен виц

Последни новини