Абитуриенти огласиха Ардино

Зрелостниците на Випуск 2020 от Средно училище „Васил Левски“ в Ардино с бурни възгласи и мощно отброяване от 1 до 12 огласиха централните улици в родопския град. Младежите и техните дами дефилириха пред близки, родители и приятели в своята първа звездна вечер. След това зрелостниците се отправиха към комплекс „Перла“, където празнуваха до късни зори бала си.

Директорът на СУ „Васил Левски“ Аника Петрова пожела на младежите да бъдат балансирани, за да не нарушава нищо вътрешния им мир. „Мислете винаги за доброто, работете добре и очаквайте добро – така то винаги ще ви следва“, заяви Аника Петрова.

Класният ръководител на абитуриентите Алпер Сами с нескрита тъга от поредната раздяла, пожела на своите ученици да бъдат мотивирани, креативни и уверени в себе си.

Зрелостниците от Випуск 2020, успешно представиха ардинското училище в столицата на европейските институции – Страсбург, участвайки активно в прокет по програма „Евроскола“. Митко Кисьов има множество награди и отличия по тенис на маса. Ани Кучукова, Митко Кисьов, Милен Чолаков, ЕдаСефадиева и Мелин Мехмедова завършиха успешно обучението си по Национална програма „Обучение за IT кариера“. Те ще получат свидетелство за професионална квалификация по професия „Приложен програмист“.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини