Тарикат се опитва да вземе книжка с фалшиво медицинско

Досъдебно производство за съставен неистински официален документ от длъжностно лице е образувано в РУ-Кирково с постановление на Районната прокуратура в Момчилград. По първоначални данни в медицинско удостоверение, необходимо за придобиване на правоспособност за управление на МПС, са били вписани неверни обстоятелства. Разследването е по чл. 311, ал.1 от Наказателния кодекс.

Нерегистриран лек автомобил „Фолксваген“ е бил засечен в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кирково. С моторното превозно средство в село Долно Къпиново се придвижвал 56-годишен. При проверка полицейски служители установили, че автомобилът е нерегистриран и е без поставени табели на определеното място. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

13 огнеборци са реагирали вчера на подадени сигнал за пожар и наводнени помещения. Лек автомобил „Фолксваген“ се запалил по време на движение в село Мост вчера около 15,30 часа вследствие на късо съединение. Екип на пожарната служба в Кърджали загасил огъня, който унищожил колата.

Четири екипа на службата в Кърджали и един от Момчилград отводнили помещения в сгради след проливния дъжд в следобедните часове вчера.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини