Волейболна АРДА продължава да се състезава в новия сезон на Суперлигата

Първите четири тима от крайното класиране в Суперлигата за изминалия сезон – Нефтохимик 2010 (Бургас), Хебър (Пазарджик), Добруджа 07 (Добрич) и Монтана ще бъдат домакини на предварителните турнири, от които ще стане ясно разпределението на 16-те участника в елита за сезон 2020/2021. Това бе решено на днешната среща на клубовете, които излязоха с предложение за следващия УС на БФВ относно формата на елита за предстоящия шампионат.

Клубовете решиха 16-те тима да бъдат разделени в две групи – първа осмица и втора осмица. Също така бе взето решение и за участниците в плейофите. Първите шест от първата осмица и първите два от втората осмица ще играят на плейофи за титлата в Суперлигата.

Предварителни турнири ще предшестват началото на шампионата, като начина им на провеждане остава да се дискутира допълнително.

Тетевен Волей е последният клуб, който е подал заявка за участие в Суперлигата, като така бе оформен броя от 16 тима.

Ето останалите отбори, които заедно с Арда продължават за новия сезон в Суперлигата:

Нефтохимик 2010 (Бургас), Хебър (Пазарджик), Добруджа 07 (Добрич), Монтана, МарекЮнион-Ивкони (Дупница), Пирин (Разлог), Левски София, ЦСКА, Дунав (Русе), Черно море (Варна), Славия, Ботев (Луковит), Берое 2016 (Стара Загора), ПСК Локомотив (Пловдив) и Тетевен Волей (Тетевен).

https://bgvolleyball.com

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ст
    Страхил
    1 0
    09:02, 5 юни 2020
    Успех на волейболистите, има много добри, с качества момчета, но Багдасаров е овехтял отдавна и трябва да се махне от отбора! Има нужда от свястен председател!
  • 2
    Ог
    Огнян
    1 0
    09:42, 5 юни 2020
    Милко вече е дезорганизиран, амортизиран и мислещ само и единствено за пари, за далавера за него. Подготовката, грижите към момчетата е дело на Халачев. Багдасаров е излишен, вреден за отбора.
  • 3
    Пр
    Привърженик
    0 0
    10:11, 5 юни 2020
    Вижте маратонките и екипа на Багдасара, от най-скъпите! А на момчетата?
  • 4
    Къ
    Кърджалиец
    1 0
    12:20, 6 юни 2020
    Този Багдасар пришълец прибира парите от нас и ги инвестира в Хс, Пд, Марково и Сф. Пирон няма забит в Кж, освен жилището от соца. На какво да му вярваме?
Последни новини