Домът на културата отбеляза 24 май с клип „Няма творчество без любов към хората“

С две инициативи посрещнаха 24 май дейците на културата в Кърджали. Какви са те , споделя директорът на Общински център за култура и младежки дейности  Марияна Ликова .
 В навечерието на празника бивши директори и изявени местни културни дейци на институцията, оставили своя почерк в историята на културния живот на нашия град, бяха приятно изненадани от новото ръководство на Дома на културата. В знак на уважение и благодарност за активната им дейност през годините – Васил Василев, Тамара Димитрова, почетния гражданин на гр. Кърджали Петър Филипов, Стефка Филипова, Радост Попова, Иванка Духова, Димитър Илиев и Цонка Точева получиха кошници с цветя и поздравителни адреси.

Навръх празника в интернет пространството бе публикуван клип под надслов „Няма творчество без любов към хората“, в който участват представители на всички школи към центъра. С него показват, че продължават да творят и съхраняват богатото наследство в тази емблематична за града ни институция.

На 24 май община Кърджали  награди дългогодишния ни хореограф Гинка Захариева с грамота и плакет, за което всички я поздравяваме.

Кърджали бг вести

Източник:БНР

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Ан
  Ангелина
  1 0
  08:52, 25 май 2020
  Все едно организирала курс до Марс, самовлюбена кафеджийка,, калинка на БСП Багдасара
 • 2
  Ни
  Николай
  1 0
  09:05, 25 май 2020
  Инженер била, може би на правене кафе, наргиле, хора, ръченици, кьочеци, гьобеци?
 • 3
  Ан
  Антон
  1 0
  09:13, 25 май 2020
  Василев си вършеше работата както трябва, без шум, парадности и издокарвания. Тази май ще лети, наглост, нахалност
 • 4
  Би
  Бисер
  0 0
  09:49, 25 май 2020
  09.05 и още с русата мисирка и покровителя им правят закуски /обяд/на членовете на СИК, за да крадат пари
 • 5
  По
  Познавач
  1 0
  10:18, 25 май 2020
  Тясно свързана с шайката на Багдасара БСП, използва, експлоатира тракийските ценности за лична кариера. На сто процента е в лодката на ДПС, предадоха кърджалийци морално не легитимните съветници, към които беше и тя
Последни новини