БЧК в Кърджали възобнови курсовете за долекарска помощ за кандидат-шофьорите

При стриктно спазване на наложените противоепидимиологични  мерки от 18.05.2020 година в ОС на БЧК- Кърджали бевъзобновено провеждането на курсове по Първа долекарска помощ за кандидат-водачи на МПС.

Намален бе броят на участниците, така че да се осигури необходимата физическа дистанция между тях от 1,5 метра. Преди провеждането на обучението на всички се измерва телесната температура. Курсистите се допускат в залата с маски и ръкавици и ползват определените им места. Учебната зала и санитарния възел са оборудвани с диспенсъри с дезинфектант и еднократни салфетки. Обучението се извършва при отворени врати без ползване на климатици. По време на регламентираните почивки служители дезинфекцират повърхностите в залата.

Преди началото на обучението всички участници се запознават с ограничителните мерки, които трябва да спазват, за да осигурят собственото си здраве и това на служителите в Секретариата на ОС на БЧК- Кърджали.

За да отговори на желанието на натрупалия се по време на извънредното положение голям брой от желаещи кандидат-водачи на МПС да участват в курсовете по ПДП, Секретариатът на ОС на БЧК – Кърджали организира  ежедневно тяхното провеждане  и записванията се приемат на телефон 0361- 65109.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини