Две групи младежи се сбиха пред хипермаркет в Кърджали, трима са задържани

След скандал и сбиване трима са задържани в РУ-Кърджали. Инцидентът станал около 22 часа на 15 май на паркинг пред търговска верига в областния град. След разменени обиди между две компании последвал физически сблъсък, при който пострадали двама – 19-годишен и 20-годишен са със счупвания на пръсти на ръцете. Причините за произшествието са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство за нанесените телесни повреди.

Проверка за неизплатени издръжки е започната в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 45-годишен не е издължил над 2000 лв. на малолетната си дъщеря, след като е бил осъден с решение на съда по гражданско дело. Проверката е по чл.183, ал.1 от Наказателния кодекс.

 Незаконна сеч е разкрита от криминалисти от РУ-Момчилград. Дървесината била добита от землището на село Пазарци в периода от 15 май до 17 май. При извършени проверки на адреси в общината са били намерени и иззети 30 куб. м от изсечени дъбови дървета без необходимото разрешение. Като съпричастен към случая в РУ-Момчилград е задържан 33-годишен мъж. Образувано е досъдебно производство и работата продължава разследващ полицай.

Проверка за нарушаване на задължителна карантина е започната в РУ-Момчилград. 28-годишен не е спазил определения 14-дневен срок за изолация. Група „Охранителна полиция“ извършва проверката по чл.355, ал.2 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини