25 °C

Общинските съветници от Черноочене направиха публично достояние имотите и влоговете си, отчетоха се пред избирателите

Общинските съветници от местния парламент в Община Черноочене направиха публично достояние имотите и влоговете си.Те декларираха в сайта на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество своето имотно състояние,като така го направиха известно на своите избиратели.

  Ето и състоянието на по-заможните общински съветници:

 Общинският съветник Юсеин Мехмед е декларирал право на строеж в с.Черноочене за 6720 лв. Той притежава парцел в Кърджали за 62 170 лв и магазин за 20 000 лв.Притежава 7 ниви.Народният избраник е декларирал два товарни автомобила Фолксваген и лек автомобил „Мерцедес” за 2000 лв.

  Сабахат Мехмед е обявил апартамент в с.Нови пазар от който притежава половината на стойност 14 954. Обявил е и една втора част от друг апартамент в същото село.Притежава и право на строеж. Шофира Фиат Пунто и Нисан за 60 000 лв.Има влогове над 100 000 лв.

   Мехмед Емин е обявил ,че притежава по ½ от два офиса в Черноочене ,като дяловете са по около 8000 лв.Декларирал е съсобственост в апартамент в Черноочене,която възлиза на 11 507 лв.Има две съсобственост и в две наследствени къщи в с.Пряпорец.Кара Фолскваген Пасат ,в който има дял от 1/2. Наличните му парични средства са 15 000 лв.Има потребителски кредит за 12  000 лв.

  Общинската съветничка Гюлтен Реджеб е декларирала апартамент в Черноочене ,от който притежава половината.Тя е посочила ,че притежава съсобственост в две къщи с двор в с.Житница.Има и нива в същото село.Кара Фолксваген Голф за 2200 лв.Има на влог 45 000 лв.

  Общинският съветник Недрет Мехмет е посочил,че притежава апартамент в с.Нови пазар на стойност 6440 лв.Има 1/14 дял в къща с двор в с.Гброво и дял от ½  в парцел в Черноочене.Кара Фолксваген Голф за 500 лв,който притежава в съсобственост.Има на влог 17 000 лв.

  Председателят Бедрие Газиюмер е декларирала имотното си състояние в предишни мандати.Тя правеше това в сайта на Сметната палата.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Хороскоп за 24.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Щадете нервите и здравето си. Гледайте на случващото се от към добрата му страна, защото със сигурност има такава. Ще ви се отдаде да намерите бързо решение на въпрос, имащ отношение към работата или бита ви. Бизнесмените ще подготвят или пристъпят към сделка или друга активност, носеща им добри доходи.
24 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Като истински прагматици, ще проучите възможностите, които имате и след това ще пристъпите към действие. Но не се ангажирайте с прекалено много задачи, за да не повишите напрежението и кръвното си. Бъдете по-внимателни към човек от обкръжението ви, той е добър към вас, а вие му обръщате гръб.
24 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добрите оценки за работата ви ще ускорят издигането ви в службата. С делови нюх ще предпочетете сътрудничеството с човек, което ще ви бъде от полза. В добро настроение, сред познати и близки хора вечерта ще споделяте впечатленията, които имате от приключило пътуване.
24 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Превърнете работата си днес в удоволствие. Предпоставките за това са много добри. Съдействието на колегите ви може да ви се стори подозрително, но е искрено, повярвайте. Има “опасност” да се сбъднат и най-смелите ви мечти, за това внимавайте какво си пожелавате. В любовта ви очакват споделени радости.
24 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Приемете предизвикателствата в живота си като средство да сте будни и в крак с новостите. Благоприятна развръзка на личен проблем ще ви успокои и зареди с добри очаквания. Ще си изясните важен за вас въпрос и ще получите възможност да осъществите плановете си. Бизнес-делата ви навлизат в по-благоприятен период.
24 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Необходимо ви е повече самочувствие и увереност в собствените сили, за да успеете да реализирате плановете си. Ще получите доста разумен съвет относно начина си на действие, за който трябва да сте благодарни. Не правете необмислени покупки.
24 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Успешно ще придвижите напред делата си, така щото да доведат до финансово благополучие. Но това ще е съпроводено с напрежение и умора. Ще станете обект на внимание и интерес за някого и не бива да се показвате нервни. Повече се усмихвайте и работете върху себе си. Харесвани сте и това ви прави по-витални и добри.
24 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Въпроси, които не търпят отлагане ще бъдат на дневен ред. Възможно объркване ще ви накара да обмисляте ходовете си по-детайлно. Успехът ще насочи вниманието ви към факти, които до сега са ви убягвали. Все по-често ще се замисляте за цената на това, което правите и получавате.
24 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Промените, предизвикани от вас самите ще започнат да влияят и на обкръжението ви. Не винаги това ще им носи утеха, дори можете да станете обект на нездрав интерес от тяхна страна. Тихо приемете недоволството им и вярвайте, че работите в името на своето по-добро бъдеще.
24 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не по-малко имате нужда от спокойствие, затова не ставайте причина за дрязги и недоразумения днес. Не давайте обещания, които не сте в състояние да изпълните. Бъдете естествени и искрени, когато изразявате отношение към заобикалящите ви. Не се оправдавайте, а поемете отговорност за постъпките си.
24 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Обграждайте се с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
24 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Приятно ви е да си мислите за предстоящата почивка, но засега трябва да се съсредоточите върху работата си. Не се преуморявайте и не поемайте чужди ангажименти. Вечерта прекарайте сред приятни за вас хора.
24 сеп 2020
Последни новини