22 °C

Съветници от Джебел обявиха имуществото си, Бахри Юмер за първи път го декларира като съветник

Общинските съветници от Община Джебел обявиха публично имотното си състояние  чрез Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество. Това направи за първи път като общински съветник и бившият дългогодишен градоначалник Бахри Юмер. До сега той декларираше имуществото си пред Сметната палата. Бахри Юмер декларира дялове в апартаменти,част от които наследствени.Той е придобил през 2006 г.апартамент в Кърджали с площ от 61 кв.м.Делът му е за 15 500 лв. Бившият градоначалник има дялове в две гарсониери в Джебел, които са наследствени. Притежава и дял от 4/6 в апартамент също в Джебел с площ от 47 кв.м. Има гараж за 3300 лв в същия град. Притежава 1/10 от  къща в с.Папрат с разгъната застроена площ от 116 кв.м. Кара кола Ланд Роувър Ивок, от която притежава половината. Декларирал е налични парични средства от 73 9532 лв.

  Бившият кмет на Припек и настоящ общински съветник Асен Славов е публикувал данни за апартамент в Джебел от 66 кв.м., от който притежава ½ за 3066 лв. Има и съсобственост в къща с двор в с.Припек с разгъната застроена площ от 223 к.м.Дял от ½ притежава от апартамент в Кърджали от 71 кв.м. Стойността му възлиза на 13 500 лв.Има банкови влогове за 42 000 лева.

  Общинската съветничка Валя Венциславова Крумова е декларирала апартамент в Кърджали от 62 кв.м., който владее в съсобственост.Има ½ дял от апартамент и в Пловдив, който е оценен на 18 500 лв. Обявила е и къща с двор в с.Припек с разгъната застроена площ от 79 кв.м. Има банкови влогове:65 000 лв и 11000 евро.

  Севги Мустафа обявява къща с двор в Джебел, къща с двор в Ямино и апартамент в Джебел. Притежава три автомобила, като най-скъпия е Мерцедес за 1000 лв.

  Съветникът Хидает Мехмед е обявил  апартамент в Джебел и къща с двор в града. Притежава два парцела в Джебел.Има пет имота-ниви, гори,ливади в околните села. Притежава ½ от Мерцедес за 600 лв.

  Имотното си състояние е обявил и новоназначения зам.-кмет Ергин Юсеин.Той притежава двустайна жилищна сграда с приземен гараж в Джебел с разгъната застроена площ от 234 кв.м.Делът му е 1/2 за 8218 лв. Обявил е и гараж в града. Декларирал е и едноетажна постройка с обор.

В Хасково притежава самостоятелен обект в сграда от 153 кв.м. за 11 500 лв.В същия град има и складови помещения от 43 кв.м.Делът му е 1/2.Наличните парични средства,които е декларирал възлизат на 32 000 лв.

 Председателят на Общинският съвет Сейфи Мехмедали е обявил имуществото си  при първия си мандат.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 18.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
18 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
18 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
18 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
18 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
18 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
18 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
18 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
18 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
18 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
18 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
18 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
18 сеп 2020
Последни новини