Съветници от Джебел обявиха имуществото си, Бахри Юмер за първи път го декларира като съветник

Общинските съветници от Община Джебел обявиха публично имотното си състояние  чрез Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество. Това направи за първи път като общински съветник и бившият дългогодишен градоначалник Бахри Юмер. До сега той декларираше имуществото си пред Сметната палата. Бахри Юмер декларира дялове в апартаменти,част от които наследствени.Той е придобил през 2006 г.апартамент в Кърджали с площ от 61 кв.м.Делът му е за 15 500 лв. Бившият градоначалник има дялове в две гарсониери в Джебел, които са наследствени. Притежава и дял от 4/6 в апартамент също в Джебел с площ от 47 кв.м. Има гараж за 3300 лв в същия град. Притежава 1/10 от  къща в с.Папрат с разгъната застроена площ от 116 кв.м. Кара кола Ланд Роувър Ивок, от която притежава половината. Декларирал е налични парични средства от 73 9532 лв.

  Бившият кмет на Припек и настоящ общински съветник Асен Славов е публикувал данни за апартамент в Джебел от 66 кв.м., от който притежава ½ за 3066 лв. Има и съсобственост в къща с двор в с.Припек с разгъната застроена площ от 223 к.м.Дял от ½ притежава от апартамент в Кърджали от 71 кв.м. Стойността му възлиза на 13 500 лв.Има банкови влогове за 42 000 лева.

  Общинската съветничка Валя Венциславова Крумова е декларирала апартамент в Кърджали от 62 кв.м., който владее в съсобственост.Има ½ дял от апартамент и в Пловдив, който е оценен на 18 500 лв. Обявила е и къща с двор в с.Припек с разгъната застроена площ от 79 кв.м. Има банкови влогове:65 000 лв и 11000 евро.

  Севги Мустафа обявява къща с двор в Джебел, къща с двор в Ямино и апартамент в Джебел. Притежава три автомобила, като най-скъпия е Мерцедес за 1000 лв.

  Съветникът Хидает Мехмед е обявил  апартамент в Джебел и къща с двор в града. Притежава два парцела в Джебел.Има пет имота-ниви, гори,ливади в околните села. Притежава ½ от Мерцедес за 600 лв.

  Имотното си състояние е обявил и новоназначения зам.-кмет Ергин Юсеин.Той притежава двустайна жилищна сграда с приземен гараж в Джебел с разгъната застроена площ от 234 кв.м.Делът му е 1/2 за 8218 лв. Обявил е и гараж в града. Декларирал е и едноетажна постройка с обор.

В Хасково притежава самостоятелен обект в сграда от 153 кв.м. за 11 500 лв.В същия град има и складови помещения от 43 кв.м.Делът му е 1/2.Наличните парични средства,които е декларирал възлизат на 32 000 лв.

 Председателят на Общинският съвет Сейфи Мехмедали е обявил имуществото си  при първия си мандат.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини