14 °C

Съветници от Джебел обявиха имуществото си, Бахри Юмер за първи път го декларира като съветник

Общинските съветници от Община Джебел обявиха публично имотното си състояние  чрез Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество. Това направи за първи път като общински съветник и бившият дългогодишен градоначалник Бахри Юмер. До сега той декларираше имуществото си пред Сметната палата. Бахри Юмер декларира дялове в апартаменти,част от които наследствени.Той е придобил през 2006 г.апартамент в Кърджали с площ от 61 кв.м.Делът му е за 15 500 лв. Бившият градоначалник има дялове в две гарсониери в Джебел, които са наследствени. Притежава и дял от 4/6 в апартамент също в Джебел с площ от 47 кв.м. Има гараж за 3300 лв в същия град. Притежава 1/10 от  къща в с.Папрат с разгъната застроена площ от 116 кв.м. Кара кола Ланд Роувър Ивок, от която притежава половината. Декларирал е налични парични средства от 73 9532 лв.

  Бившият кмет на Припек и настоящ общински съветник Асен Славов е публикувал данни за апартамент в Джебел от 66 кв.м., от който притежава ½ за 3066 лв. Има и съсобственост в къща с двор в с.Припек с разгъната застроена площ от 223 к.м.Дял от ½ притежава от апартамент в Кърджали от 71 кв.м. Стойността му възлиза на 13 500 лв.Има банкови влогове за 42 000 лева.

  Общинската съветничка Валя Венциславова Крумова е декларирала апартамент в Кърджали от 62 кв.м., който владее в съсобственост.Има ½ дял от апартамент и в Пловдив, който е оценен на 18 500 лв. Обявила е и къща с двор в с.Припек с разгъната застроена площ от 79 кв.м. Има банкови влогове:65 000 лв и 11000 евро.

  Севги Мустафа обявява къща с двор в Джебел, къща с двор в Ямино и апартамент в Джебел. Притежава три автомобила, като най-скъпия е Мерцедес за 1000 лв.

  Съветникът Хидает Мехмед е обявил  апартамент в Джебел и къща с двор в града. Притежава два парцела в Джебел.Има пет имота-ниви, гори,ливади в околните села. Притежава ½ от Мерцедес за 600 лв.

  Имотното си състояние е обявил и новоназначения зам.-кмет Ергин Юсеин.Той притежава двустайна жилищна сграда с приземен гараж в Джебел с разгъната застроена площ от 234 кв.м.Делът му е 1/2 за 8218 лв. Обявил е и гараж в града. Декларирал е и едноетажна постройка с обор.

В Хасково притежава самостоятелен обект в сграда от 153 кв.м. за 11 500 лв.В същия град има и складови помещения от 43 кв.м.Делът му е 1/2.Наличните парични средства,които е декларирал възлизат на 32 000 лв.

 Председателят на Общинският съвет Сейфи Мехмедали е обявил имуществото си  при първия си мандат.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 24.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Обмислете положителните и отрицателните страни на въпроса, който стои за решаване пред вас днес, за да се предпазите от грешки. Ще бъдете успешни, ако не игнорирате разума от сърцето си и им отдавате еднакво значение. Общуването с приветливи и позитивно мислещи хора ще ви бъде полезно и ще ви се отрази тонизиращо.
24 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Телец Обхванати сте от ентусиазъм и това неминуемо ще доведе до промени. Ако се вслушате в съветите на ценен за вас човек и ги приложите в бизнеса, ще регистрирате сполука. Ако прекарвате почивката си на море бъдете внимателни с подводните спортове.
24 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате най-разнообразни планове за този ден, но твърде вероятно е да се окаже че трябва да се заемете с нещо, което не е влизало в сметките ви. Въпреки това го направете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор, предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате.
24 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще посветите по-голямата част от времето си на реализацията на делова задача. Обмислено и разумно пристъпвате към работата си, друго не би могло и да бъде за вас, за това ще се доближите до успеха. Търсещите нов път ще проучват възможностите за образование или работа в чужбина.
24 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще работите самостоятелно, влагайки творчески заряд и амбиция за изява. Без да отхвърляте чуждите идеи ще търсите най-доброто, което да приложите в работата си. Така ще си осигурите по-добри бъдещи проекти, а от там и финансова осигуреност. Вслушвайте се в съветите на специалисти за здравословните си неразположения.
24 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Полезните ви контакти ще благоприятстват задачите, с които се захващате днес. Когато сте в позиция на зависими от някого знаете как да се държите, но не променяйте отношението си към него при промяна на обстоятелствата. С ентусиазъм ще градите планове за общото ви бъдеще с партньора, вдъхновени от вниманието му към вас.
24 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Очаква ви спокоен неделен ден. Делата ви ще вървят така, както сте ги планирали. Вечерта е възможно да се отдадете на развлечения. Среща със стари приятели ще ви развесели и настрои позитивно за предстоящата седмица. Имате нужда от повече разнообразие, затова помислете какво можете да направите по въпроса.
24 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изпълнени сте с добри очаквания от предстояща сделка и ще подчините времето на деловите си ангажименти. Натовареността ще изостри чувствителността ви и са възможни конфликти. Владейте се, за да не провалите настроението, не само своето, но и на околните. Пътуващите ще изпълнят програмата си, стига да са внимателни, ако шофират.
24 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Без да се стряскате от динамичното развитие на събитията покрай вас, ще задълбочите интересите си в сферата, в която работите. Доверието, което сте изградили до тук ще благоприятства по-следващите ви стъпки, без затруднения ще се ползвате от услугите на хората около вас.
24 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Затрудненията на работното място ще ви поизнервят, но ще намерите правилните решения за тях. Не се ангажирайте с много дейности наведнъж, за да можете да мислите пълноценно, а не под въздействие на стреса. Не пренебрегвайте семейството си и обърнете внимание на личните си дела. Грижите за здравето ще ви се отразят добре, ще ви направят по-гъвкави и бодри.
24 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не се подвеждайте по чужди съвети, защото е възможно прикрити недоброжелатели да ви навредят. Вслушвайте се в собствената си интуиция и действайте съобразно нея. Имате успех сред противоположния пол. Чарът и чувството ви за хумор са неотразими. Възползвайте се.
24 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Инвестирайте в бъдещето си. Направете нужните усилия днес, за да се чувствате добре утре. От изявите ви ще зависят бъдещите ви реализации. Ползотворни контакти ще ви помогнат да определите приоритетите си, като дадете предимство на нещата, които ви носят доволство и добри доходи.
24 яну 2021

Случаен виц

Последни новини