Социалистите склониха глави пред паметниците на героите от Втората световна война в областта

Изображение 1 от 2

    Спазвайки всички противоепидемични мерки с редица  прояви социалистите от област  Кърджали отбелязаха днес  75-ата годишнина от победата над хитлерофашизма и края на Втората световна война.

     В Кърджали не така масово,без слова,но на фона на патриотичните руски песнив знак на признателност те поднесоха венци и цветя  пред паметните плочи на загиналите български участници от Кърджали в Отечествената война  и паметника на Руския войн  в градинката пред църквата „Св. ГеоргиПобедоносец”. С едноминутно мълчание почетоха паметта на загиналите в най-голямата и унищожителна  в историята на човечеството война. Със съдействието на областния председател Милко Багдасаров социалистите раздадоха календари специално изработени и посветени на годишнината.

      В Крумовград в навечерието на празника социалисти, общински съветници от БСП,председателят на БАСпосетиха местността „Паметника ” Девесилите , поднесоха венец и цветяпред паметника на загиналите в Унгария през 1945 г. местни фронтоваци.По повод 75-ата годишнина в офиса на партията бе изложена направената от социалистите фотоизложба под надслов „Безсмъртният полк  на загиналите в Отечествената война крумовградчани”. На връх празника положиха цветя пред паметната плоча на Емил Колев, загиналнафронта в Унгария и пред паметника на  загиналите воини през 1913г.

    В Момчилград социалистите се поклониха на паметникана съветските воини, а в Ардино раздаваха георгиевски лентички.

    Това съобщиха от местната централа на БСП.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (10)

    • 1
      На
      Наблюдател
      1 -1
      15:02, 9 май 2020
      Изкуствени от всякъде! Срам нямат!
    • 2
      Ни
      Николай
      1 -1
      15:18, 9 май 2020
      Има ги да се показват, да разпределят пари, постове и да бъдат в стъкмените работи с ДПС. Няма ги в ежедневието на хората, няма ги в щедростта и милосърдието. До днес не са участвали в дарителската кампания!
    • 3
      Гр
      Гражданин
      1 0
      15:22, 9 май 2020
      Познатата шайка на агента на свинаря Гергов, Багдасаров! Какво градивно може да се чака от тях?
    • 4
      Ка
      Калин
      1 -1
      15:28, 9 май 2020
      Директора на Дома на културата с култура ще се занимава или ще се курдисва за пози? Кмета защо мълчи и се прави, че не забелязва?
    • 5
      Ка
      Камен
      1 -1
      18:55, 9 май 2020
      В етническата чистка 1989гДжебел национал социалиста П. Балаба, сега БСП. ЩО е то?
    • 6
      Му
      Мурат
      1 -1
      19:14, 9 май 2020
      За 30 години кой етнически турчин са припознали за равен, равнопоставен и са дали възможност да се развива? Нямат мяра в изтънчения национал популизъм!
    • 7
      Ст
      Станимир
      1 -1
      20:20, 9 май 2020
      Багдасаров в партията толерира доносниците, доносник Сергей, внос от Джебел, дъщеря му, за сметка на кърджалийци съветник. Толерира елементите, няколко националсоциалисти в местния смисъл.
    • 8
      Цв
      Цвятко
      1 -1
      20:29, 9 май 2020
      Престанете Багдасаров, да батърдясвате това чисто младо момиче Солакова с вашите долнопробни игри
    • 9
      Уч
      Учител
      1 -1
      20:46, 9 май 2020
      Багдасаров с чужда пита помен прави отново. Календарите са направени при нас в училището, не са направени в рекламна фирма. Стига уйдурми!
    • 10
      Га
      Галя
      1 -1
      21:31, 9 май 2020
      Хей Багдасар защо не са там Даниел Делчев и червения Назми Мюмюн? Защото са тежки имена, авторитети, предпочитани от хората, имащи лично мнение и позиции искаш да ги изолираш ли? На изборите Делчев те би яко, а кърмъзъ Назми е трети, ти беше им отредил 13 и 14 място. И двамата ти развалиха играта! Избирателя ти даде голям урок, нечистоплътен човек!
    Последни новини