25 °C

Социалистите склониха глави пред паметниците на героите от Втората световна война в областта

Изображение 1 от 2

  Спазвайки всички противоепидемични мерки с редица  прояви социалистите от област  Кърджали отбелязаха днес  75-ата годишнина от победата над хитлерофашизма и края на Втората световна война.

   В Кърджали не така масово,без слова,но на фона на патриотичните руски песнив знак на признателност те поднесоха венци и цветя  пред паметните плочи на загиналите български участници от Кърджали в Отечествената война  и паметника на Руския войн  в градинката пред църквата „Св. ГеоргиПобедоносец”. С едноминутно мълчание почетоха паметта на загиналите в най-голямата и унищожителна  в историята на човечеството война. Със съдействието на областния председател Милко Багдасаров социалистите раздадоха календари специално изработени и посветени на годишнината.

    В Крумовград в навечерието на празника социалисти, общински съветници от БСП,председателят на БАСпосетиха местността „Паметника ” Девесилите , поднесоха венец и цветяпред паметника на загиналите в Унгария през 1945 г. местни фронтоваци.По повод 75-ата годишнина в офиса на партията бе изложена направената от социалистите фотоизложба под надслов „Безсмъртният полк  на загиналите в Отечествената война крумовградчани”. На връх празника положиха цветя пред паметната плоча на Емил Колев, загиналнафронта в Унгария и пред паметника на  загиналите воини през 1913г.

  В Момчилград социалистите се поклониха на паметникана съветските воини, а в Ардино раздаваха георгиевски лентички.

  Това съобщиха от местната централа на БСП.

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (10)

  • 1
   На
   Наблюдател
   1 -1
   15:02, 9 май 2020
   Изкуствени от всякъде! Срам нямат!
  • 2
   Ни
   Николай
   1 -1
   15:18, 9 май 2020
   Има ги да се показват, да разпределят пари, постове и да бъдат в стъкмените работи с ДПС. Няма ги в ежедневието на хората, няма ги в щедростта и милосърдието. До днес не са участвали в дарителската кампания!
  • 3
   Гр
   Гражданин
   1 0
   15:22, 9 май 2020
   Познатата шайка на агента на свинаря Гергов, Багдасаров! Какво градивно може да се чака от тях?
  • 4
   Ка
   Калин
   1 -1
   15:28, 9 май 2020
   Директора на Дома на културата с култура ще се занимава или ще се курдисва за пози? Кмета защо мълчи и се прави, че не забелязва?
  • 5
   Ка
   Камен
   1 -1
   18:55, 9 май 2020
   В етническата чистка 1989гДжебел национал социалиста П. Балаба, сега БСП. ЩО е то?
  • 6
   Му
   Мурат
   1 -1
   19:14, 9 май 2020
   За 30 години кой етнически турчин са припознали за равен, равнопоставен и са дали възможност да се развива? Нямат мяра в изтънчения национал популизъм!
  • 7
   Ст
   Станимир
   1 -1
   20:20, 9 май 2020
   Багдасаров в партията толерира доносниците, доносник Сергей, внос от Джебел, дъщеря му, за сметка на кърджалийци съветник. Толерира елементите, няколко националсоциалисти в местния смисъл.
  • 8
   Цв
   Цвятко
   1 -1
   20:29, 9 май 2020
   Престанете Багдасаров, да батърдясвате това чисто младо момиче Солакова с вашите долнопробни игри
  • 9
   Уч
   Учител
   1 -1
   20:46, 9 май 2020
   Багдасаров с чужда пита помен прави отново. Календарите са направени при нас в училището, не са направени в рекламна фирма. Стига уйдурми!
  • 10
   Га
   Галя
   1 -1
   21:31, 9 май 2020
   Хей Багдасар защо не са там Даниел Делчев и червения Назми Мюмюн? Защото са тежки имена, авторитети, предпочитани от хората, имащи лично мнение и позиции искаш да ги изолираш ли? На изборите Делчев те би яко, а кърмъзъ Назми е трети, ти беше им отредил 13 и 14 място. И двамата ти развалиха играта! Избирателя ти даде голям урок, нечистоплътен човек!

  Хороскоп за 24.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Щадете нервите и здравето си. Гледайте на случващото се от към добрата му страна, защото със сигурност има такава. Ще ви се отдаде да намерите бързо решение на въпрос, имащ отношение към работата или бита ви. Бизнесмените ще подготвят или пристъпят към сделка или друга активност, носеща им добри доходи.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Като истински прагматици, ще проучите възможностите, които имате и след това ще пристъпите към действие. Но не се ангажирайте с прекалено много задачи, за да не повишите напрежението и кръвното си. Бъдете по-внимателни към човек от обкръжението ви, той е добър към вас, а вие му обръщате гръб.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Добрите оценки за работата ви ще ускорят издигането ви в службата. С делови нюх ще предпочетете сътрудничеството с човек, което ще ви бъде от полза. В добро настроение, сред познати и близки хора вечерта ще споделяте впечатленията, които имате от приключило пътуване.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Превърнете работата си днес в удоволствие. Предпоставките за това са много добри. Съдействието на колегите ви може да ви се стори подозрително, но е искрено, повярвайте. Има “опасност” да се сбъднат и най-смелите ви мечти, за това внимавайте какво си пожелавате. В любовта ви очакват споделени радости.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Приемете предизвикателствата в живота си като средство да сте будни и в крак с новостите. Благоприятна развръзка на личен проблем ще ви успокои и зареди с добри очаквания. Ще си изясните важен за вас въпрос и ще получите възможност да осъществите плановете си. Бизнес-делата ви навлизат в по-благоприятен период.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Необходимо ви е повече самочувствие и увереност в собствените сили, за да успеете да реализирате плановете си. Ще получите доста разумен съвет относно начина си на действие, за който трябва да сте благодарни. Не правете необмислени покупки.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Успешно ще придвижите напред делата си, така щото да доведат до финансово благополучие. Но това ще е съпроводено с напрежение и умора. Ще станете обект на внимание и интерес за някого и не бива да се показвате нервни. Повече се усмихвайте и работете върху себе си. Харесвани сте и това ви прави по-витални и добри.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Въпроси, които не търпят отлагане ще бъдат на дневен ред. Възможно объркване ще ви накара да обмисляте ходовете си по-детайлно. Успехът ще насочи вниманието ви към факти, които до сега са ви убягвали. Все по-често ще се замисляте за цената на това, което правите и получавате.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Промените, предизвикани от вас самите ще започнат да влияят и на обкръжението ви. Не винаги това ще им носи утеха, дори можете да станете обект на нездрав интерес от тяхна страна. Тихо приемете недоволството им и вярвайте, че работите в името на своето по-добро бъдеще.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не по-малко имате нужда от спокойствие, затова не ставайте причина за дрязги и недоразумения днес. Не давайте обещания, които не сте в състояние да изпълните. Бъдете естествени и искрени, когато изразявате отношение към заобикалящите ви. Не се оправдавайте, а поемете отговорност за постъпките си.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Обграждайте се с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Приятно ви е да си мислите за предстоящата почивка, но засега трябва да се съсредоточите върху работата си. Не се преуморявайте и не поемайте чужди ангажименти. Вечерта прекарайте сред приятни за вас хора.
  24 сеп 2020
  Последни новини