ДПС-Кърджали поздрави председателя на партията Мустафа Карадайъ за 50-годишния му юбилей

От името на Областния съвет на ДПС - Кърджали инж. Изет Шабан поздравява лидера на ДПС Мустафа Карадайъ по случай 50-годишният му рожден ден.

„Уважаеми господин Карадайъ, приемете нашите най-сърдечните поздрави по случай рождения Ви ден! Продължавайте да работите все така всеотдайно с воля за единството и заедността в партията, за да бъде ДПС гарант на правата и свободите на всички български граждани и да отстоява ценностите, за които е създадена преди 30 години.

Пожелаваме Ви крепко здраве, семейно благополучие, лично щастие и най-вече успехи, като председател на Движението за права и свободи“. Честит празник!“, се казва в поздравителния адрес от името на Областния съвет на ДПС - Кърджали.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    На
    наблюдател
    0 0
    14:57, 8 май 2020
    Големият политик. Но лошото е че си повярва. Като истривалка го ползуват и ще изхвърлят. Към помашкия етнос чийто представител е и той -една голяма заблуда че турците ги приемат като свои.
  • 2
    Мн
    Мнение
    1 0
    19:37, 8 май 2020
    Той *****, да е жив и здрав! ***** е главния мюфтия! ****** са шефовете на полицейските и пожарните власти в районите със смесено население. Също така на социални и земеделски държавни и общински служби. В системата на ДАНС, МВР, ПРОКУРАТУРА, СЪД, ЖАНДАРМЕРИЯ с предимство, особено за тези, които са с български имена и приели християнството!

Още новини

Последни новини